Jump to content
Българският форум за музиканти

Проблем с FenderFuse

Recommended Posts

Здравейте! Имам кубе Fender Mustang I от известно време и реших да видя какво мога да направя със софтуера, който върви с кубето. Инсталирах AmpliTube и програмата за записване (не съм сигурен за името). Сичко е 6 с тях, приличен звук вадя с компютъра. Проблема дойде когато реших да пробвам FenderFuse за да изпробвам нови пре-сетове. Инсталирах програмата, но след като я пуснах ми се показа loading screen и след това само черен екран и нищо друго. Рестарах копютъра, изключвах и включвах кубето от копма. Реших, че съм объркал нещо при инсталирането. Наново инсталиране на програмата (без да е включено кубето към компа). Пускам програмта и същото. Като включих кабела, обаче, още по-лощо - USB-то изгоря. Добре че една стара МП3ка е със същия жак и има резервен кабел. Но проблема с програмата си остава. Някой да може да помогне?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деинсталирай програмата напълно и следвай инструкциите при инсталирането. Кое USB ти е изгоряло? На PC-то или на кубето? За да подкараш Fuse ти трябва добра машина. Ако имаш по-слаб компютър си е мъка. Има бъгове в кода и върви ужасно. Изтегли най-новата версия от сайта на Фендър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Изгоря USB-то, което се включва към кубето. Номера с реинсталирането го пробвах. Програмата е последната верси (2.2.2) от официания сайт. Само се чудя дали ще върви с mozilla forefox, зашото пише че ми трябва explorer 7, иначе всичко друго на компа отговаря на изискванията.

Редактирано от polaris
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгоря USB-то, което се включва към кубето. Номера с реинсталирането го пробвах. Програмата е последната верси (2.2.2) от официания сайт. Само се чудя дали ще върви с mozilla forefox, зашото пише че ми трябва explorer 7, иначе всичко друго на компа отговаря на изискванията.

Според мен е версията на браузърите, а не конкретния браузър. Не би трябвало да има значение, не съм чувал нещо да не върви на Мозилата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инсталирах ИЕ 7 и сичко е ОК с програмата. Странното е, че дори и да ползвам програмата пак не ползвам експлоръра.

Все пак мерси за отделеното време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове