Sieger Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Тоя е най-големия нещастник който съм гледал Хех! Дай боже всеки му да е такъв нещастник А съм сигурен, че такива като тебе още се чудят как да си включат китарата в контакта RESPECT !!! Цитирай
hypermusic Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 QUOTE (guitar1 @ May 1 2006, 11:33 AM)Тоя е най-големия нещастник който съм гледал Хех! Дай боже всеки му да е такъв нещастник wink.gif А съм сигурен, че такива като тебе още се чудят как да си включат китарата в контакта ph34r.gif ...или пък дали не върви на въглища . Абе то и аз не се кефя на този стил музика, нито Алекси ми е сред любимците, ама хайде малко повече обективност...все пак е очевадно, че човекът си е скъсал гъза от свирене. Цитирай
TONY Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Alexi -ако чухте свири само от 10 години! едва ли има повече от 10 китариста в света които са напреднали толкова много за 10 години( абе 50 да са, 100 да са - ама не ми се вярва) аз сиря от 18 г - и се чувствам нещастник почти - сравнен с него пък като сте по добри и постигнали повече критикувайте го Цитирай
Recommended Posts