ALF Публикувано Април 25, 2006 Публикувано Април 25, 2006 (Редактирано) абе хора искам да ви питам знаете ли от каде мога да си купя този бас: цък! обаче да ми кажете от каде в София щото след концерта на Pungent Stench мисля да се варна с бас;] Редактирано Април 26, 2006 от MDFk Цитирай
berserker Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 От Раизинг Форс,те са официалните дилъри на всичко,що е by Fender май...Но ако го нямат наличен(което е много вероятно,май съм виждал само МВ-5 там),ще трябва да чакаш. Цитирай
ALF Отговорено Април 25, 2006 Автор Отговорено Април 25, 2006 От Раизинг Форс,те са официалните дилъри на всичко,що е by Fender май...Но ако го нямат наличен(което е много вероятно,май съм виждал само МВ-5 там),ще трябва да чакаш. мен аз не сам от София и нищо не знам от там я кажи до какво е близо за да питам някои които познава София Цитирай
Wicked Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Има го и в Малкия ЦУМ, намира се на ул. Пиротска. Цитирай
Zlatyio Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Да бе верно ли го има в малкия цум ма сигурен ли си на кфа цена е ? Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Само ми е много интересно,защо след като си пуснал вече веднъж тази тема и си получил някакви отговори отново пускаш нещо подобно?! Цитирай
ALF Отговорено Април 25, 2006 Автор Отговорено Април 25, 2006 (Редактирано) Има го и в Малкия ЦУМ, намира се на ул. Пиротска. да бе и аз това се чудя :read: Кирилицата е задължителна!(3) От това мнение нататък трия без предупреждение! Редактирано Април 26, 2006 от MDFk Цитирай
Templar-Knight Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 (Редактирано) А бе в Раизинга май го има. А самия магазин е ето тук Редактирано Април 26, 2006 от Templar-Knight Цитирай
airborne Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 В RF го има,дори е на промоция. Аз го гледах преди 2 седмици и ми казаха там че в момента е на прИмоция за 450 лв. Цитирай
rudibass Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 не ти трябва според мен тва...за тия пари си купи не6то секънд много по яко верваи ми Цитирай
anonymized_2157 Отговорено Май 10, 2006 Отговорено Май 10, 2006 Уау... Това трябва да се вземе!! Цитирай
faso Отговорено Май 15, 2006 Отговорено Май 15, 2006 Според мен за парите си е пълен болук!!! Свирих на такъв и първоначално мисля "бе тва е доста удобен и мек бас " да ама не след 5тата минута пръстите ми се натовариха супер много и трааше доста да се зоря за да изкарвам тон... според мен си земи еквивалента на стаг - по евтин е и по удобен (това е мое мнение и нищо не може да ме убеди в обратното така че спестете критиките просто е МОЕ мнение ) Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 И аз се въодушевих като го водях за пръв път, но като се абстрахирах от черепчето и черния цвят се замислих аджеба къде ще си събера пръстите на този гриф. Не свиря с перо и тясното за моите лапи грифче е пречка, разстоянието между струните също е мъничко, поне за мен Нещо не ми допадна това като факт и си остана като тийнейджърска китарка в моите представи Не се учудвам, че на faso са му се изморили ръцете... Аз за жалост така се чувствам и със Стага ми, въпреки че не ми е неправилна стойката. Но за съжаление нямаше как да свиря поне положин час в магазина, преди да го купя, за да разбера това. Като капак на всичко Стаг се сетъпва доста трудно, поне моя... още се боря с него... Тук мога да подкрепя rudibass за втората ръка басче, може да се окаже по-добър вариант, а и все пак е тествано и ако е имало нещо да му се случва то вече ще е налице. Цитирай
Walrus Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 (Редактирано) Струва ми се,че това е вярно.По-добре не бързай,разгледай добре и когато си сигурен тогава копувай.Защото рискуваш да се прецакаш,като почнеш от качество на инструмента и стигнеш до удобство. Преди 3-4год. мой роднина си дойде от почивка в САЩ и ми донесе Squier P Bass special 5 та при мен се наложи да свикна с баса,но съм изключително доволен,в същност е адски удобен и вади убийствен звук! Редактирано Май 17, 2006 от Walrus Цитирай
Recommended Posts