Лелдорин Публикувано Април 25, 2006 Публикувано Април 25, 2006 някой може ли да напише някой гами.и не ми казвайте да търся или да ходя в книжарницата до народния театър.търсих из форума нищо не намерих,ходих в книжарницата и няква тъпа продавачка ми се скара и ми каза че няма гами :wow:
LOE Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 някой може ли да напише някой гами.и не ми казвайте да търся или да ходя в книжарницата до народния театър.търсих из форума нищо не намерих,ходих в книжарницата и няква тъпа продавачка ми се скара и ми каза че няма гами :wow: гами не знам, обаче ако искаш (предполагам) скали проблеми нямаш - стига да ти се учат, има ги навсякъде барабар с формулите за строене - демек ако научиш формулите няма нужда да ги наизустяваш по грифа... google.com
RockoBG Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Има 'е пич само дето сега е модерно да са акорди и скали
black_waltz Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 в Фитар Про-то ги има скалите акордите пръстовките и квото още искате Успех :hello:
musicman Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Гледай сега колко теми намерих аз в търсачката преди да ми писне: 1 2 3 4 5 6
Recommended Posts