eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Нищо лошо няма в актовата фотография бе Стига да се наблаяга на ФОТОГРАФИЯ, а не на АКТОВА, ест. :green: Цитирай
ronia Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 JoiNT_NaTuRe написа: Ох, колко съм тъп Оооооо, човече - за такъв талант не може да се използва думата "тъп". Твоята фотография е в съвсем друго измерение. (Аз снимам със Зенит Б, предимно на диапозитив ) Страхотни неща имаш. Свалям шапка. Само дето трябва да изнесем тази дискусия от този форум. :hello: Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 А така, сбрахте се фотографи, само дето не сте пишман като мене. Аз засега мога да призная, че съм постигнал някакви успехи единствено в концертната фотография, с останалото съм главно на любителски начала. Като стана дума за изгледи от балкон, мога да се похваля с тези: А най-добрата ми снимка на тема облаци е това: Засега щракам с един стар, боен и верен Canon G3, но скоро живот и здраве ще се обзаведа с нещо далеч по-сериозно. Цитирай
eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами ще се учудиш тогава, че нямама парат, снимам с цифровите сапунерки на приятели - разни самсунги и канони. Имам само един Зенит ЕТ с развалени скорости, който не става за нищо. Не е важен апарата, важно е задапаратното устройство Похвално, че си се хвърлила на диапозитива с такъв апарат и показваш някакви резултати изобщо Не е лесна работа за новак. А дискусията верно не е за тоя форум, ама... So fucking what :green: Важното е диалог да става и повод за протест не виждам Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 YtseJam, 2-рата снимка е убийствена! Где го намери тва небе бе?! Цитирай
ronia Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 JoiNT_NaTuRe написа: Ами ще се учудиш тогава, че нямам апарат... Поредното потвърждение, че липсата на притежание е свобода. А имаш ли свобода - можеш всичко! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 На вокса фемине от манс бърбинга: като напредна малко в оформлението на псевдоиндуската шашарма, ще дам нишан подходящ; засега пауза, навяваща мъгляв конфорт. Абе как си с пеене тип леко народно, ама не стандартно; и въобще как си с пеенето и време за дивотии, защото имам и жив интерес към по-старички рокове - от Бийтълс, та до Брус Дикинсън и Ко; съобщи с нежния си глас до хахавото ми ушо; :hello: :idea: поздраф... :violin: Цитирай
Recommended Posts