eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Нищо лошо няма в актовата фотография бе Стига да се наблаяга на ФОТОГРАФИЯ, а не на АКТОВА, ест. :green: Цитирай
ronia Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Ох, колко съм тъп Оооооо, човече - за такъв талант не може да се използва думата "тъп". Твоята фотография е в съвсем друго измерение. (Аз снимам със Зенит Б, предимно на диапозитив ) Страхотни неща имаш. Свалям шапка. Само дето трябва да изнесем тази дискусия от този форум. :hello: Цитирай
YtseJam Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 А така, сбрахте се фотографи, само дето не сте пишман като мене. Аз засега мога да призная, че съм постигнал някакви успехи единствено в концертната фотография, с останалото съм главно на любителски начала. Като стана дума за изгледи от балкон, мога да се похваля с тези: А най-добрата ми снимка на тема облаци е това: Засега щракам с един стар, боен и верен Canon G3, но скоро живот и здраве ще се обзаведа с нещо далеч по-сериозно. Цитирай
eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами ще се учудиш тогава, че нямама парат, снимам с цифровите сапунерки на приятели - разни самсунги и канони. Имам само един Зенит ЕТ с развалени скорости, който не става за нищо. Не е важен апарата, важно е задапаратното устройство Похвално, че си се хвърлила на диапозитива с такъв апарат и показваш някакви резултати изобщо Не е лесна работа за новак. А дискусията верно не е за тоя форум, ама... So fucking what :green: Важното е диалог да става и повод за протест не виждам Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 YtseJam, 2-рата снимка е убийствена! Где го намери тва небе бе?! Цитирай
ronia Отговорено Април 5, 2005 Автор Отговорено Април 5, 2005 Ами ще се учудиш тогава, че нямам апарат... Поредното потвърждение, че липсата на притежание е свобода. А имаш ли свобода - можеш всичко! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 На вокса фемине от манс бърбинга: като напредна малко в оформлението на псевдоиндуската шашарма, ще дам нишан подходящ; засега пауза, навяваща мъгляв конфорт. Абе как си с пеене тип леко народно, ама не стандартно; и въобще как си с пеенето и време за дивотии, защото имам и жив интерес към по-старички рокове - от Бийтълс, та до Брус Дикинсън и Ко; съобщи с нежния си глас до хахавото ми ушо; :hello: :idea: поздраф... :violin: Цитирай
Recommended Posts