Oxus Публикувано Юни 1, 2011 Публикувано Юни 1, 2011 (Редактирано) Здравейте, споделете от къде могат да се купят платъци за кларинет B на прилична цена (= . Аз по принцип си купувам от магазин Камертон в София, но от два дена се опитвам да си поръчам онлайн от тях и супер несериозно се държат. Търся Plasticover от 2 до 3 . П.П. Да не забравяме, че по куриер също е оферта, защото 4лв е с Еконт, а 3,5 е билетчето само в една посока от Перник до София. Редактирано Юни 1, 2011 от Oxus Цитирай
Мартин87 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Plasticover има при Цецо Русинов. Лично от него си взех 2 бройки преди 1 година. Но да ти кажа, не останах изобщо доволен от качеството. Тогава взех 2-ри номер и бяха едни... никакви. По-добре си вземи нормални платъци. От 10 години свиря на кларинет и просто те съветвам. Цитирай
Oxus Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 Много ги харесвам , как звучат пък и вандорен са ми тежки(може и от кларинета да е). Цитирай
Мартин87 Отговорено Юни 3, 2011 Отговорено Юни 3, 2011 Гаранция ти давам, че Plasticover никога не може да звучи по-добре, отколкото нормалния платък. При теб може и да се получава, но за това вероятно има някаква причина... Може да е в мундщука, кларинета, постановката и т.н... Мисълта ми, е че този вид платъци са една алтернатива на нормалните платъци и никога няма да звучат по-добре от тях. За тенора също имам 2 такива платъка и изобщо не звучат толкова натурално, колкото нормалните. Мога да ги сложа, но в краен случай. Цитирай
Oxus Отговорено Юни 3, 2011 Автор Отговорено Юни 3, 2011 Точно от натуралното се бяга с тях, търсейки по-джазово звучене. Цитирай
Мартин87 Отговорено Юни 4, 2011 Отговорено Юни 4, 2011 Джазовото звучене се постига най-вече с постановка и мундщук, а не с платък, още по-малко пък Plasticover... Цитирай
Oxus Отговорено Юни 5, 2011 Автор Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Много добре идея! Купих си бансури от ибей(uk.co), но не се бях сетил за платъци. Сега погледнах и цените са даже по-добри от нашите мародерски . Като човек, който си пазарува редовно от там, какво би ме посъветвал? Има ли тънкости? Примерно продавач, които да предпочитам, друг, който да избягвам и т.н. Поздрави, ------ Ето това изглежда интересно, само, че е от американския ибей Rico Plasticover Bb # 4 Clarinet Reeds French file cut Излиза 21 лева с доставката, 5 платъка пластикавър размер 4, само че снимката е за на платъци за саксофон Редактирано Юни 5, 2011 от Oxus Цитирай
jordanil Отговорено Юни 9, 2011 Отговорено Юни 9, 2011 гледай да има Positive feedback над 95 процента и поръчвай смело.. Цитирай
Мартин87 Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 *** Ето това изглежда интересно, само, че е от американския ибей Rico Plasticover Bb # 4 Clarinet Reeds French file cut Излиза 21 лева с доставката, 5 платъка пластикавър размер 4, само че снимката е за на платъци за саксофон Тези са 4-ти номер. С такава номерация ли свириш? Цитирай
Recommended Posts