Jump to content
Българският форум за музиканти

"frankness"


Recommended Posts

Човеко , тва е лудница , много добър звук , много ясен .... и ми звучи мнооого романтично .... много приатно вибрато много йака мелодична линия , която те носи ....... обожавам такъв звук , много чист и ясен и барабаните ми харесват.Ефекта е много хубав , тея от АТМ треа много да се радват с тва което може да се прави с техните ефекти :godbless:)).Винагио съм мислел че за да звучи нещо добре е необходимо да има качествени и подходящи като звук барабани.Тука са такива.Сами си мислиа че може да опиташ да разиграеш динамиката на соло барабана , а у на аутовете може и на Рендъм да ги сложих за да зучет супер реално.Я само ми кажи ти на кои монитори прави микса и звука и дали ако е на новите , дали пусна да чуеш как е на старите и дали намери какъв е бил проблема при старите, аз очевидно усещам голяма разлика във звука и миксирането .....аааа и ми кажи тжа акусти4ни китари ли са или Ибанец-а с ефекти !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човеко , тва е лудница , много добър звук , много ясен .... и ми звучи мнооого романтично .... много приатно вибрато много йака мелодична линия , която те носи ....... обожавам такъв звук , много чист и ясен и барабаните ми харесват.Ефекта е много хубав , тея от АТМ треа много да се радват с тва което може да се прави с техните ефекти :headbang:)).Винагио съм мислел че за да звучи нещо добре е необходимо да има качествени и подходящи като звук барабани.Тука са такива.Сами си мислиа че може да опиташ да разиграеш динамиката на соло барабана , а у на аутовете може и на Рендъм да ги сложих за да зучет супер реално.Я само ми кажи ти на кои монитори прави микса и звука и дали ако е на новите , дали пусна да чуеш как е на старите и дали намери какъв е бил проблема при старите, аз очевидно усещам голяма разлика във звука и миксирането .....аааа и ми кажи тжа акусти4ни китари ли са или Ибанец-а с ефекти !!!!

:godbless::godbless::godbless:

 

 

Ибанеза с EQ тоя на АМТ

Пресмесих го малко на новите монитори Behringer 2030A :happy:

 

Благодаря приятелю!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пък мен мноо ме кефи "пънча" в солото, т.е. AMT-to.

 

A що не я овърдъбнеш соло китарата, че малко плътност ми липсва пък на мен? ма пък може само аз да съм...

 

Пфю аре че ставам досаден...с тва - "АМТ rulz"!

:godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.