Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко помощ?


xandria

Recommended Posts

Здравейте. Имам голямо желание да се науча да свиря на китара. Като за начало мисля да започна с акустична китара, но не разбирам много от добри марки и качествени китари. Също така трябва да е нещо евтино ( някъде до 100 лв, което е проблем донякъде). Някой може ли да ми препоръча нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчвам ти да прочетеш 40-50 страници от раздела, че да се образоваш малко. Щом имаш интерес към свиренето, предполагам ще ти е не само доста полезно, но и интересно. Може и в други сайтове/форуми да се зачетеш. Като начало можеш да започнеш с това:

http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/71080-eioidhiaoeeiiia-oaaia-ca-dhacaeaae-eeoadha/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Щом бюджета ти е 100 лева не ти трябва да разбираш от качествени китари. За толкова пари трудно ще попаднеш на свястна китара. Отиваш в магазина и си купуваш най-евтината. След няколко месеца свирене, сама ще разбереш какво търсиш. Тогава почваш да обикаляш магазините (може и с приятелче, което е по-навътре в нещата), да пробваш различни модели и да четеш във форума.

Редактирано от polaris
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в Метро продават "акустични китари" в цветни кутии с китари на тях и струват между 30 - 50 лв

Вземи си 2 или 3 за 100 лв та като се разпадне едната да почваш другата :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.