xandria Публикувано Май 30, 2011 Публикувано Май 30, 2011 Здравейте. Имам голямо желание да се науча да свиря на китара. Като за начало мисля да започна с акустична китара, но не разбирам много от добри марки и качествени китари. Също така трябва да е нещо евтино ( някъде до 100 лв, което е проблем донякъде). Някой може ли да ми препоръча нещо?
Mairomaster Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Препоръчвам ти да прочетеш 40-50 страници от раздела, че да се образоваш малко. Щом имаш интерес към свиренето, предполагам ще ти е не само доста полезно, но и интересно. Може и в други сайтове/форуми да се зачетеш. Като начало можеш да започнеш с това: http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/71080-eioidhiaoeeiiia-oaaia-ca-dhacaeaae-eeoadha/
polaris Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 (Редактирано) Щом бюджета ти е 100 лева не ти трябва да разбираш от качествени китари. За толкова пари трудно ще попаднеш на свястна китара. Отиваш в магазина и си купуваш най-евтината. След няколко месеца свирене, сама ще разбереш какво търсиш. Тогава почваш да обикаляш магазините (може и с приятелче, което е по-навътре в нещата), да пробваш различни модели и да четеш във форума. Редактирано Май 30, 2011 от polaris
MasterOfDisaster Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Аз китара за 100 лева не съм виждал ... даже не съм виждал и нещо което да прилича на китара.
Lord Shredulous Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 в Метро продават "акустични китари" в цветни кутии с китари на тях и струват между 30 - 50 лв Вземи си 2 или 3 за 100 лв та като се разпадне едната да почваш другата
Recommended Posts