Jump to content
Българският форум за музиканти

BC Rich


Recommended Posts

Искам да изкажете мнение за една китара.която много ми хареса,но нямам си на идея заслужава ли си парите,мисля да я поръчам от Thomann,защото разпитах тук дали има тоя модел,и се оказа че го има в Благоевград,но е китайски,което малко ме озадачи..ако някой има такава китара,моля да изкаже мнение,благодаря...китарата е Bc rich warbeast trace T

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм запознат много с B.C Rich,но доколкото съм виждал в Пловдив всичките(от този клас)са правени в Китай,което не знам какво толкова те притеснява,като за този клас,стига китарата да е направена добре не е фатално къде е произведена,но не очаквай чудеса.Моят съвет е отиди,чуй китарата,ако ти хареса я вземи.

Успех! :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Lord Shredulous WMD е два пъти по-скъпа и общо взето само формата й е същата. Различават се по конструкция, материали, адаптери и флойда + WMD е правена в Корея.

@evilguitar1 Ничие мнение няма да ти е от полза, щото всеки е с различни вкусове. Ако можеш пробвай, друг вариант за оценка не виждам. Ако не можеш - давай на късмет. В крайна сметка това не е китара като за цял живот.

  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря за линка,прочетох изцяло написаното,само да уточня че китарата не е 200 лв,като твойте тараби,а е 560 лв,което си е сериозна сума за човек с минимални доходи,разбирачо мой..и е интересно че викаш на човек,който свири от 25 г на китара че е начинаещ,то ти какъв трябва да си тогава,софиянецо надут...исках мнение от малко по запознати от мен,явно тук са само дебили като теб,пии си бирата и си пускай Планета,и не остроумничи толкоав че е вредно за здравето понякога..

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

^ Мисля, че човека просто с тези 2 поста още не е на ясно, че тук подобен изказ тип "форумен бабаит" не се толерира. Приятелю, мисля, че дължиш извинение за спонтанното нападение над всички "надути софиянци", без някой да е обидил теб по лайсната роден край. За категоризацията "дебили" на пишещите тук, мисля, че още с първият си опит спука топката. Относно тарабите за по 200 лв. ... не се излагай и не падай толкова ниско. Повярвай, ако тръгнеш в посока "да си мерим ... китарите" с част от хората пишещи тук, ще се почувстваш много неудобно. Недей. :no:

Редактирано от Bobolin
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

evilguitar1 не е това начина да се отнасяш във форума. Но според мен и Герги не е прав. Това не е поредната "коя китара за 200лева да си взема" тема. Човека питаше дали някой има впечетления за китарата, защото иска да я поръча от интернет, а в магазина е китайска и явно заради това не исак да я погледне там. И аз бих се притеснил от това, въпреки, че е Рич.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре,извинявам се за държанието си,мислих че ще получа някакво различно инфо тук,явно съм сгрешил..но съм такъв,на удара отвръщам със същото..малко тъпо се получи,но...история..като си я купя китарата,ще ви кажа дали става за свирене или за подпиране..

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Герги е добро дете и ще те извини, но такова отношение не е много похвално, а дори никак! Не ми е практика да наказвам с лека ръка напоследък, но на теб ти залепвам 7 дни забрана за писане и 10% уорнинг заради неприятното усещане, което успя да създадеш с регионалните си нападки. Опознай форума и това, което е написано в него и тогава роптай!

 

Поздрави от Пазарджик!

Игнат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.