evilguitar1 Публикувано Май 29, 2011 Публикувано Май 29, 2011 Искам да изкажете мнение за една китара.която много ми хареса,но нямам си на идея заслужава ли си парите,мисля да я поръчам от Thomann,защото разпитах тук дали има тоя модел,и се оказа че го има в Благоевград,но е китайски,което малко ме озадачи..ако някой има такава китара,моля да изкаже мнение,благодаря...китарата е Bc rich warbeast trace T
Lord Shredulous Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Ами в Томан пише тялото е от nato ,а в сайта на BC Rich ,че е от липа. Ако искаш Warbeast си вземи WMD-то...
zeratuL_x Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Не съм запознат много с B.C Rich,но доколкото съм виждал в Пловдив всичките(от този клас)са правени в Китай,което не знам какво толкова те притеснява,като за този клас,стига китарата да е направена добре не е фатално къде е произведена,но не очаквай чудеса.Моят съвет е отиди,чуй китарата,ако ти хареса я вземи. Успех!
Blagoy Nikolov Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 @Lord Shredulous WMD е два пъти по-скъпа и общо взето само формата й е същата. Различават се по конструкция, материали, адаптери и флойда + WMD е правена в Корея. @evilguitar1 Ничие мнение няма да ти е от полза, щото всеки е с различни вкусове. Ако можеш пробвай, друг вариант за оценка не виждам. Ако не можеш - давай на късмет. В крайна сметка това не е китара като за цял живот. 2
Lord Shredulous Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Така е Благой, и затова казах на човека ,че като иска да има Warbeast , да си вземе по-добрия вариант
evilguitar1 Отговорено Май 29, 2011 Автор Отговорено Май 29, 2011 благодаря за линка,прочетох изцяло написаното,само да уточня че китарата не е 200 лв,като твойте тараби,а е 560 лв,което си е сериозна сума за човек с минимални доходи,разбирачо мой..и е интересно че викаш на човек,който свири от 25 г на китара че е начинаещ,то ти какъв трябва да си тогава,софиянецо надут...исках мнение от малко по запознати от мен,явно тук са само дебили като теб,пии си бирата и си пускай Планета,и не остроумничи толкоав че е вредно за здравето понякога.. 1
Bobolin Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 (Редактирано) ^ Мисля, че човека просто с тези 2 поста още не е на ясно, че тук подобен изказ тип "форумен бабаит" не се толерира. Приятелю, мисля, че дължиш извинение за спонтанното нападение над всички "надути софиянци", без някой да е обидил теб по лайсната роден край. За категоризацията "дебили" на пишещите тук, мисля, че още с първият си опит спука топката. Относно тарабите за по 200 лв. ... не се излагай и не падай толкова ниско. Повярвай, ако тръгнеш в посока "да си мерим ... китарите" с част от хората пишещи тук, ще се почувстваш много неудобно. Недей. Редактирано Май 29, 2011 от Bobolin 1
polaris Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 evilguitar1 не е това начина да се отнасяш във форума. Но според мен и Герги не е прав. Това не е поредната "коя китара за 200лева да си взема" тема. Човека питаше дали някой има впечетления за китарата, защото иска да я поръча от интернет, а в магазина е китайска и явно заради това не исак да я погледне там. И аз бих се притеснил от това, въпреки, че е Рич. 1
zeratuL_x Отговорено Май 29, 2011 Отговорено Май 29, 2011 Само ми стана интересно,за тази цена къде очаквате да е правена китарата:USA или Japan?
evilguitar1 Отговорено Май 29, 2011 Автор Отговорено Май 29, 2011 добре,извинявам се за държанието си,мислих че ще получа някакво различно инфо тук,явно съм сгрешил..но съм такъв,на удара отвръщам със същото..малко тъпо се получи,но...история..като си я купя китарата,ще ви кажа дали става за свирене или за подпиране.. 1
IgniteAll Отговорено Май 30, 2011 Отговорено Май 30, 2011 Герги е добро дете и ще те извини, но такова отношение не е много похвално, а дори никак! Не ми е практика да наказвам с лека ръка напоследък, но на теб ти залепвам 7 дни забрана за писане и 10% уорнинг заради неприятното усещане, което успя да създадеш с регионалните си нападки. Опознай форума и това, което е написано в него и тогава роптай! Поздрави от Пазарджик! Игнат
Recommended Posts