donmusta4es Публикувано Май 28, 2011 Публикувано Май 28, 2011 Здравейте, Много се надявам да ми помогнете! От работата са ме натоварили с тежката задача да се свържа с Лили Иванова и да я поканя да участва на нашия рожден ден през лятото. За съжаление никога не ми се е налагало да работя в тази сфера и това за мен е непосилна задача. Ще съм много благодарен , ако ме насочите към кого мога да се обърна - някоя импресарска агенция или други посредници, които биха ми съдействали за нейното наемане. Ще очаквам да ми пишете... Благодаря предварително.. Цитирай
rockfire Отговорено Юли 1, 2011 Отговорено Юли 1, 2011 Пригответе си сума приблизително за нова кола ... Цитирай
Кика Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Незнам дали си се свързал вече с нея, но ако не си се свързал - пиши на selmulina@yahoo.com Участвала съм в организацията на няколко нейни концерта преди години, мога да ти свърша работа и сега. Цитирай
Recommended Posts