stratocaster Публикувано Април 23, 2006 Публикувано Април 23, 2006 още една тресня от мен. хайде поздрав за сички металисти искам да си кажете мнението как ви се струва солото е на един дъх и е омазано..... http://stratocaster.muzikant.org/runing.mp3 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 С какво си го записвал ? Мен ми се струва малко замазано на тушираните струни ... Пък и искам семпъла на тази каса , ако може пс. Малко повече гейн няма да мо дойде лошо ... Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2006 Автор Отговорено Април 23, 2006 ами записано е така: китара > бос нойз редукшън > бос метал зон > кубе > микрофон > саунд карта за замазването.....то идва от задкитарния модул дай си мейла да ти пратя касата Цитирай
sw1tched Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Хареса ми тона на китарата Ама тоя ритъм май не е баш за метъл Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2006 Автор Отговорено Април 23, 2006 като се замисля сякаш наистина не е. ама дойде ми отвътре Цитирай
AXE Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 Напомня повече за един стил дето припевите обикновено са "Ъ-ъ" :green: Иначе е приятно Малко сякаш да срежеш средите за да е по- А това част от песен ли е или просто :guitar: Щото ако е песен, ритъма малко ше доскучае. Пък ако е просто за стъргалката - who cares И верно тая заглушената част да земеш да я изсвириш по-отчетливо Да еба, като почна с критиките и срам ме хваща като знам аз колко съм зле :killyou: Ма по-добре да ти дам съвет де. П.П. Тоя задкитарния модул и при мене е много калпав. Ма казаха че не можело да се смени Можело само да се ъпгрейдва Цитирай
stratocaster Отговорено Април 23, 2006 Автор Отговорено Април 23, 2006 (Редактирано) АХЕ - за 4 часа направих цялата простотия. мързи ме да редя сожни барабани и така зарибил съм се да си правя някакви такива малки 'клипчета'. за песни още не мисля рано е, учим се задкитарния модул.....при мен е крайно мързелив и ще яде бой скоро време междудругото баса съм го свирил с една 20 годишна кремона джаз бас Редактирано Април 23, 2006 от stratocaster Цитирай
jFog Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 а на мен леко ми се губи касата....леко не бая се губи.. Звука е много секси както винаги Страт-а го вади як! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 якоооооооо мноо добре се е получило и саунда ме кефи..особено ниските неща са ,,леле майко Цитирай
Dylan_101 Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Верно много як саунд за домашен запис. С какъв микрофон е правен? Спикъра е 12 инчов предполагам... Много як тембър. Какъв е точно? Странно моя Marshall 8080 звучи много по-зле през sm-57... И накрая един съвет: Аз лично бих намалил малко средите на китарата при микса, да кажем -3dB около 2 kHz... Наздраве! Цитирай
stratocaster Отговорено Април 24, 2006 Автор Отговорено Април 24, 2006 (Редактирано) благодаря за мненията ами кубето е ямаха дг60-112. 12 инчов селешчън севънти.....доста добре се обажда. с набучен чейна в подписа ми микрофона е.....NADY SP-1, каквото и да значи това убедил съм се че с всичко става звук. просто е въпрос на уцелване на доста неща. положение на микрофона пред спийкъра, смаия звук който вади спийкъра. понякога звука който те кефи като си свириш не винаги се записва добре. важното е сухият запис да е с добър звук, за да се избегнат колкото може повече по-нататъшни интервенции. аз лично правя смао лоу кът, тук таме режа по някоя честота и слагам един лимитер и толкоз а за средите.....няколко човека ми го казаха това, но някак ми се струва че потъват китарите като намаля средите. ще изчистя и този проблем да се надяваме едит: ако см57-цата не ти харесва може да я шитнеш насам ъткмо с двата наведнъж да озвучавам Редактирано Април 24, 2006 от stratocaster Цитирай
the_gorer Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Готско е. Бийтчето верно си е хип-хоп, ама жиците компенсират. Звукът на китарите е доста аналогов - чувал съм само един-два микса на хора от форума с толкова естествен саунд. Бравус! Цитирай
stratocaster Отговорено Април 24, 2006 Автор Отговорено Април 24, 2006 е чак пък 1-2 ..... и чак пък толкоз естествен.... Цитирай
Crimson Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 Sounds cool! :green: Ма верно го избива на рапел Иначе е готино само си миля че третия фрагмент където се чуват две китарки може да не се повтаря толкова много ама това не е от такова голямо значение Са да има и кой да развее коси и то ще стане цяла песен Цитирай
Recommended Posts