Jump to content
Българският форум за музиканти

Моля за съвет !


Recommended Posts

Привет ! Имам голямо желание да свиря на електрическа китара и съм се насочил към някои продукти. За жалост, родителите ми са скептично настроени към това ми желание(а аз съм на такава възраст, че съм зависим от тях <_< ) и отказват да спонсорират проекта :wallbash: , та ще се наложи да се вместя в много ограничен бюджет (300 лева).Спрял съм се на следната китара : http://www.musicworld.bg/bg/m_1800000/i_16235/Stagg_S302_BL.html

и на това кубе : http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_29996/Cort_MX15R.html

Разбрах от подобни теми във форума, че китарите Стаг (още повече от този ценови клас) не са най-добрата оферта, но аз съм начинаещ, който ще дрънка за удоволствие. Ще съм ви благодарен ако кажете мнението си избора ми. :rolleyes: Благодаря предварително ! :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземай смело и свирене му е майката. Ще свири китарата и кубето ще свири, това ти е нужно. И недей се стряска много, ако те насметът не след дълго 2-3-4 човека, че пускаш тема каквито се пускат всеки ден във форума.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързият отговор ! А това за насмитането го очаквам, защото гледам в някои други теми пуснати от начинаещи (като мен) какво става, ама няма нищо.. ще го приема за градивна критика. :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно имаш любим китарист?Избери китара ,която е с адаптърите на китарата на любимия ти китарист.Тоест...ако си фен на Металика,купи китара с двойни адаптъри.Тази която показваш е по-скоро за блус и по-лек рок.Кубето е добре да има и приятно изкривяване (дисторжън) в любимия ти стил.Марката не е важна.Ако напреднеш така или инъче ще ги продаваш,затова купи нещо от форума втора ръка за да не губиш много при евентуална продажба.Надявам се да съм полезен.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

човек, по-добре вземи китара соrt много по-добре е от стаг-а... или пък гледаи темите за продаване в форума може да и намериш нещо по-хубаво за 200 някъде... но стаг моето мнение е че по-долнопробна марка няма.. но ти си решаваш ;)

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разгледах раздела Продавам, но за тези пари, се продават предимно Squier-и (Bullet Start), които също са с единични адаптери. Все пак благодаря и на теб пич ! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Е хубаво , ма всеки ден ли ще гледаме за Stagg или Cort :slap: Направо защо не се направи подраздел "Stagg ,Cort, Behringer". Егати сутрин като стана се надявам да видя някоя свестна тема...

Редактирано от Lord Shredulous
  • Like 2
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.