Jump to content
Българският форум за музиканти

Kirk Hammett_

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Kirk Hammett_

  • Рожден ден Септември 23

Previous Fields

  • Инструмент
    електрическа китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    музика и спорт

Kirk Hammett_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички ! Мисля да послушам Acei и да взема това http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_19938/BEHRINGER_FX600.html Това захранване подходящо ли е ? http://www.musicworld.bg/bg/c_544/i_27881/BEHRINGER_PSU_HSB_ALL.html
  2. Благодаря за бързия отговор ! И на мен ми се иска да си взема Boss-a, но нямам възможност, а и нямам голям стаж с китарката та да се хвърлям на нещо скъпо (спрямо китарата и усилвателя.. все пак това ми е първата китара), но ще потърся в раздел ''Продавам'' И все пак каква е разликата между трите ?
  3. Привет !! Не съм много навътре в нещата.. така да се каже, за това реших да се допитам до по-опитни хора от мен, за да направя оптимален избор. Та имам 2 въпроса : 1. Каква е разликата между следните ефекти ? http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_16054/BEHRINGER_UC100.html http://www.musicworld.bg/bg/c_530/i_20201/BEHRINGER_UC200.html http://www.musicworld.bg/bg/c_530/i_21488/BEHRINGER_CC300.html 2. Какво захранване трябва да си взема ? Благодаря предварително на всички, за отделеното време !
  4. Разгледах раздела Продавам, но за тези пари, се продават предимно Squier-и (Bullet Start), които също са с единични адаптери. Все пак благодаря и на теб пич !
  5. Благодаря за бързият отговор ! А това за насмитането го очаквам, защото гледам в някои други теми пуснати от начинаещи (като мен) какво става, ама няма нищо.. ще го приема за градивна критика.
  6. Привет ! Имам голямо желание да свиря на електрическа китара и съм се насочил към някои продукти. За жалост, родителите ми са скептично настроени към това ми желание(а аз съм на такава възраст, че съм зависим от тях ) и отказват да спонсорират проекта , та ще се наложи да се вместя в много ограничен бюджет (300 лева).Спрял съм се на следната китара : http://www.musicworld.bg/bg/m_1800000/i_16235/Stagg_S302_BL.html и на това кубе : http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_29996/Cort_MX15R.html Разбрах от подобни теми във форума, че китарите Стаг (още повече от този ценови клас) не са най-добрата оферта, но аз съм начинаещ, който ще дрънка за удоволствие. Ще съм ви благодарен ако кажете мнението си избора ми. Благодаря предварително !
  7. Привет на всички. Ще се обърна към тези, които разбират от ел. китари с една молба. Кажете какво мислите за Cort X-1, като първа китара за начинаещ http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_21874/Cort_X_1_BKS.html ? Ако се сетите за друга подходяща китара за начинаещ, не по-скъпа от 260-280 лв. (все пак не аз определям бюджета ) бих се радвал да постнете линк или нещо подобно. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.