Kirk Hammett_ Публикувано Май 26, 2011 Публикувано Май 26, 2011 Привет ! Имам голямо желание да свиря на електрическа китара и съм се насочил към някои продукти. За жалост, родителите ми са скептично настроени към това ми желание(а аз съм на такава възраст, че съм зависим от тях ) и отказват да спонсорират проекта , та ще се наложи да се вместя в много ограничен бюджет (300 лева).Спрял съм се на следната китара : http://www.musicworld.bg/bg/m_1800000/i_16235/Stagg_S302_BL.html и на това кубе : http://www.musicworld.bg/bg/c_425/i_29996/Cort_MX15R.html Разбрах от подобни теми във форума, че китарите Стаг (още повече от този ценови клас) не са най-добрата оферта, но аз съм начинаещ, който ще дрънка за удоволствие. Ще съм ви благодарен ако кажете мнението си избора ми. Благодаря предварително !
Mairomaster Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Вземай смело и свирене му е майката. Ще свири китарата и кубето ще свири, това ти е нужно. И недей се стряска много, ако те насметът не след дълго 2-3-4 човека, че пускаш тема каквито се пускат всеки ден във форума. 1
Kirk Hammett_ Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Благодаря за бързият отговор ! А това за насмитането го очаквам, защото гледам в някои други теми пуснати от начинаещи (като мен) какво става, ама няма нищо.. ще го приема за градивна критика.
NURI Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 Сигурно имаш любим китарист?Избери китара ,която е с адаптърите на китарата на любимия ти китарист.Тоест...ако си фен на Металика,купи китара с двойни адаптъри.Тази която показваш е по-скоро за блус и по-лек рок.Кубето е добре да има и приятно изкривяване (дисторжън) в любимия ти стил.Марката не е важна.Ако напреднеш така или инъче ще ги продаваш,затова купи нещо от форума втора ръка за да не губиш много при евентуална продажба.Надявам се да съм полезен. 1
wolverine Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 човек, по-добре вземи китара соrt много по-добре е от стаг-а... или пък гледаи темите за продаване в форума може да и намериш нещо по-хубаво за 200 някъде... но стаг моето мнение е че по-долнопробна марка няма.. но ти си решаваш 1
Kirk Hammett_ Отговорено Май 26, 2011 Автор Отговорено Май 26, 2011 Разгледах раздела Продавам, но за тези пари, се продават предимно Squier-и (Bullet Start), които също са с единични адаптери. Все пак благодаря и на теб пич !
Георги Тотев Отговорено Май 26, 2011 Отговорено Май 26, 2011 А някой да се е помъчил поне да поразгледа и да стигне до : ТАЗИ ТЕМА! Герги 1
Lord Shredulous Отговорено Май 27, 2011 Отговорено Май 27, 2011 (Редактирано) Е хубаво , ма всеки ден ли ще гледаме за Stagg или Cort Направо защо не се направи подраздел "Stagg ,Cort, Behringer". Егати сутрин като стана се надявам да видя някоя свестна тема... Редактирано Май 27, 2011 от Lord Shredulous 2
Recommended Posts