DREAMMIND Публикувано Май 24, 2011 Share Публикувано Май 24, 2011 (Редактирано) Става дума за Seymour Duncan SVR-1n http://www.seymourduncan.com/products/electric/stratocaster/progressive/vintage_rails_s/ http://www.seymourduncan.com/images/products/electric/stratocaster/501015-130.pdf Когато го получих го вързах според диаграмата, която беше с него и според инструкциите ,че ако има фендерски адаптер, да се обърнат съответните жички. Денс гледайки в сайта на Дънкан видях следното нещо в описанието на адаптера- "Wire in parallel for Vintage Strat&grep; tones, or in series for higher output." Ta въпроса ми е как да се свърже успоредно,заради гореспоменатия по-висок аутпут, защото единственото , което не ми харесва в адаптера е,че е доста по-слаб като аутпут от бриджа, който е Seymour Duncan SH-6. Редактирано Май 24, 2011 от DREAMMIND Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 24, 2011 Share Отговорено Май 24, 2011 Имащ 3 възможности: успоредно, последователно или като единичен. Вържи го така, че да ти хареса звука на теб. Като цяло адаптерите се връзват последователно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Май 25, 2011 Автор Share Отговорено Май 25, 2011 Мерси Ники. А има ли резон в това, което пише, че според начина на свързване е различен и аутпута. Мисля като намеря време да намина покрай тебе, да ми направиш волумето като на Ангел, едно ключе за делене на хъмбъкъра итн. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Май 26, 2011 Share Отговорено Май 26, 2011 Според начина на свързване е различно и нивото и звука. При последователно връзване нивото е най-високо. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Май 26, 2011 Share Отговорено Май 26, 2011 Имай предвид,че ако го вържеш да бачка като сингъл,изходното ниво пада доста - е няма страшно ,вдига се малко по нагоре. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Май 26, 2011 Автор Share Отговорено Май 26, 2011 ^Явно така съм го вързал . Иначе адаптера е възможно най-високо, за да не пречи да се свири и пак не може да навакса аутпута на бриджа.А си ме кефи като звук, докарва един Ерик Джонсън цвят, от който умирам от кеф. Мерси за отговорите и на двама ви, сега остана да намеря време да закараме мотичката на майстор Ники. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts