Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

http://www.ludogorie.com/bg/music.html

ей тук може да чуете едни ши*ани песни които никога вече няма да бъдат изсвирени на живо. enjoy it!

всъщност можете да чуете творчеството на повечето разграски банди не само на палас.

Отговорено

Супер че сте качили парчетата, много ме радва!!:headbang:

Ей, вие бяхте царете в зимния дворец(палас) навремето... "има ли виии?!?" :headbang::headbang:

спомени...

иначе моя фаворит - "хубава си татковино" - поздрав за Пого и неговите приятели :P

Отговорено
Супер че сте качили парчетата, много ме радва!!:)

Ей, вие бяхте царете в зимния дворец(палас) навремето... "има ли виии?!?" :D:headbang:

спомени...

иначе моя фаворит - "хубава си татковино" - поздрав за Пого и неговите приятели :P

абе да те питам вие кога ша свирите бе деба че все не ви улучвам в о!пишка например. дай някакво инфо че да посетим. чух и вашто парче: :headbang::headbang::P:P .

ама искам и на живо. аре поздрави :cheers:

Отговорено

не знам братле, кога и къде ще дрънчиме.. в шипка сигурно скоро няма да е, ако искочи някоя оферта за лайф ще пиша тук

пиши и ти за скорощните ви участия с двете банди.. само да не е в 3 уши че там имам лоши спомени от едно наше свирене и не ме кефи.. друга тема!

поздрави на Иво(басисчето) какво прави този мушмурок? трябва и с него да се видим скоро.. :P

п.п. "алкохолна любов" почва брутално!! леко и на точното място.. :headbang::headbang::headbang:

Отговорено
не знам братле, кога и къде ще дрънчиме.. в шипка сигурно скоро няма да е, ако искочи някоя оферта за лайф ще пиша тук

пиши и ти за скорощните ви участия с двете банди.. само да не е в 3 уши че там имам лоши спомени от едно наше свирене и не ме кефи.. друга тема!

поздрави на Иво(басисчето) какво прави този мушмурок? трябва и с него да се видим скоро.. :P

п.п. "алкохолна любов" почва брутално!! леко и на точното място.. B)B):)

ами засега имаме само една дата с МЛЪК-17.05.06-О!ШИПКА.

а за ТОРТИЛА ФЛЕТ също ще имаме дата през май за ФЕНС ама още не е уточнено.

а иначе Иво има нов бас 5-струнка и сега се мъчи да свикне с 5-та струна, като не свири на нея :P . мерси за поздравите ша му предам.

аре успех и като засвирите нейде да обявиш :read:

и наздраве

Отговорено
Еееееееее "Палас" B)B):)

...клуб 94,студентски град...изгубихте се бе хора!!!

хе хе не сме се изгубили. просто вече не съществува тази група за съжаление.

Отговорено

Да вземеш да уточниш и за Тортила флат, защото наскоро стана дума за вас с един ваш градски и той ше ви се сервира с удоволствие :)

Отговорено

Да вземеш да уточниш и за Тортила флат, защото наскоро стана дума за вас с един ваш градски и той ше ви се сервира с удоволствие :)

ми май месец пропускаме у фенса. ебентуално за началото на юни. ама ще уточнявам по-късно