t-rex Публикувано Април 22, 2006 Публикувано Април 22, 2006 http://www.ludogorie.com/bg/music.html ей тук може да чуете едни ши*ани песни които никога вече няма да бъдат изсвирени на живо. enjoy it! всъщност можете да чуете творчеството на повечето разграски банди не само на палас. Цитирай
circles Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Супер че сте качили парчетата, много ме радва!! Ей, вие бяхте царете в зимния дворец(палас) навремето... "има ли виии?!?" спомени... иначе моя фаворит - "хубава си татковино" - поздрав за Пого и неговите приятели Цитирай
Delyan Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Алкохолна любооооооооооов ... Много ми хареса това парче още като го чух преди време. Еваларка отсекаде!!! Цитирай
t-rex Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Супер че сте качили парчетата, много ме радва!! Ей, вие бяхте царете в зимния дворец(палас) навремето... "има ли виии?!?" спомени... иначе моя фаворит - "хубава си татковино" - поздрав за Пого и неговите приятели абе да те питам вие кога ша свирите бе деба че все не ви улучвам в о!пишка например. дай някакво инфо че да посетим. чух и вашто парче: . ама искам и на живо. аре поздрави Цитирай
circles Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 не знам братле, кога и къде ще дрънчиме.. в шипка сигурно скоро няма да е, ако искочи някоя оферта за лайф ще пиша тук пиши и ти за скорощните ви участия с двете банди.. само да не е в 3 уши че там имам лоши спомени от едно наше свирене и не ме кефи.. друга тема! поздрави на Иво(басисчето) какво прави този мушмурок? трябва и с него да се видим скоро.. п.п. "алкохолна любов" почва брутално!! леко и на точното място.. Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Еееееееее "Палас" ...клуб 94,студентски град...изгубихте се бе хора!!! Цитирай
cfqtka Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 (Редактирано) ау тва много ме кефи :wow: и баса е много сладурски бравос Редактирано Април 23, 2006 от cfqtka Цитирай
t-rex Отговорено Април 24, 2006 Автор Отговорено Април 24, 2006 не знам братле, кога и къде ще дрънчиме.. в шипка сигурно скоро няма да е, ако искочи някоя оферта за лайф ще пиша тук пиши и ти за скорощните ви участия с двете банди.. само да не е в 3 уши че там имам лоши спомени от едно наше свирене и не ме кефи.. друга тема! поздрави на Иво(басисчето) какво прави този мушмурок? трябва и с него да се видим скоро.. п.п. "алкохолна любов" почва брутално!! леко и на точното място.. ами засега имаме само една дата с МЛЪК-17.05.06-О!ШИПКА. а за ТОРТИЛА ФЛЕТ също ще имаме дата през май за ФЕНС ама още не е уточнено. а иначе Иво има нов бас 5-струнка и сега се мъчи да свикне с 5-та струна, като не свири на нея . мерси за поздравите ша му предам. аре успех и като засвирите нейде да обявиш :read: и наздраве Цитирай
t-rex Отговорено Април 24, 2006 Автор Отговорено Април 24, 2006 Еееееееее "Палас" ...клуб 94,студентски град...изгубихте се бе хора!!! хе хе не сме се изгубили. просто вече не съществува тази група за съжаление. Цитирай
beaggressive Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 и аз благодаря за милите слова, особено за алкохолна любов, щото си е моя ако искате елате да гледате Млък! на 17.05 в О'Шипка, ще свирим със Сепуко 6 и ще бъде fun! Цитирай
pendejo Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 и що казваш оскверни темата за палас? Цитирай
beaggressive Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 защото обичам гаврите с трупове :twisted: Цитирай
ronia Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 ами засега имаме само една дата с МЛЪК-17.05.06-О!ШИПКА. а за ТОРТИЛА ФЛЕТ също ще имаме дата през май за ФЕНС ама още не е уточнено. Да вземеш да уточниш и за Тортила флат, защото наскоро стана дума за вас с един ваш градски и той ше ви се сервира с удоволствие Цитирай
t-rex Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 ами засега имаме само една дата с МЛЪК-17.05.06-О!ШИПКА. а за ТОРТИЛА ФЛЕТ също ще имаме дата през май за ФЕНС ама още не е уточнено. Да вземеш да уточниш и за Тортила флат, защото наскоро стана дума за вас с един ваш градски и той ше ви се сервира с удоволствие ми май месец пропускаме у фенса. ебентуално за началото на юни. ама ще уточнявам по-късно Цитирай
Recommended Posts