Djeri Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 Знаете ли някой да е излизал в чужбина с шуменската НС Мюзик агенция или само ловят " шарани " ? Благодаря предварително! Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Дай4еви са сериозни пи4ове,може да питаш една мацка,кото е излизала 4рез тях,ще ти я дам на ЛС.Ти нали се интересуваше от работата в Турция,какво стана? Цитирай
Djeri Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Дай4еви са сериозни пи4ове,може да питаш една мацка,кото е излизала 4рез тях,ще ти я дам на ЛС.Ти нали се интересуваше от работата в Турция,какво стана? Благодаря за отговора, за Турция / по тази оферта/ нищо повече не знам от това, което се коментираше тук във форума, имам информация от колеги, които работят там. Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Е,това е добре.Зна4и пи4а който пусна офертата,не е хвърлял само прах в о4ите,ами е бил сериозен-БРАВО Цитирай
Djeri Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Е,това е добре.Зна4и пи4а който пусна офертата,не е хвърлял само прах в о4ите,ами е бил сериозен-БРАВО Всъщност не знам дали "пича" е сериозен или е "хвърлял прах в очите", трябва да питаш лично. Информацията, която имам аз за работата в Турция от колеги- по отношение на условията там, заплащане и т.н., е много различна от това, което "пича" предлагаше тук. Дано да си е намерил хора и те да не останат разочаровани! Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Аз имах приблизително същата информация като него,но за малко по-малко пари 400-500 евро и ми предлагаха от няква формация за един от курортите,но други неща ми се въртят в главата сега и отказах.Но кой знае,може и до Турция да стигнем,хайде наздраве от мен А на Дай4ев му прати много поздрави от Вихрен от Шумен Цитирай
Djeri Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Аз имах приблизително същата информация като него,но за малко по-малко пари 400-500 евро и ми предлагаха от няква формация за един от курортите,но други неща ми се въртят в главата сега и отказах.Но кой знае,може и до Турция да стигнем,хайде наздраве от мен А на Дай4ев му прати много поздрави от Вихрен от Шумен Наздраве Вихро и весел празник! Цитирай
vihro Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Весело изкарване и на теб и успех в на4инанията Цитирай
rudibass Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 да ви кажа аз съм у турция сега и не се оплаквам много много...е верно парите не са супер....но е поносимо и е по добре от бг със сигурност... Цитирай
Recommended Posts