Charlie_Luciano Публикувано Май 18, 2011 Публикувано Май 18, 2011 (Редактирано) Здравейте, свиря на китара от година и половина, и до скоро си свирех главно по табулатури. Таа, наскоро дамата на сърцето ми ме помоли да й изсвиря една песен, която обаче няма таб никъде. Таа, имам някакъв слух (песните с рифове от по 5 - 6 кварти и простите вокални мелодийки си ги без проблеми). На тази песен обаче пичът е с капо и не мога да видя горе - долу какво хваща като акорди на лайвовете. Моля само да ми кажете акордите, които ползва, с останалото ще се оправя сам. Песента е тази: От това, което виждам от live клиповете май първо свири D|D|Gmaj7|D Поради неналичието на капо, го свиря това като C|C|Fmaj7|C ии горе - долу звучи. Редактирано Май 18, 2011 от Charlie_Luciano Цитирай
Лими Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 (Редактирано) Ок! Ще стане, но погледни тази моя тема - Показвам как да си акомпанирате любими песни и ако решиш, че мога да ти бъда полезен и за други песни, ми пиши на лични съобщения. Редактирано Май 18, 2011 от Лими 1 Цитирай
Recommended Posts