skatatika Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 Ами така, казвам се Мария, но можетъе да ме наричате Фрийки или Скататика, на 16 години съм, от няколко месеца се уча да свира на барабани(хмммммм).Мдам, току що се регистрирах в този форум, защото ми се стори доста интересно място. Ми толкова от мен за сега, ако имате въпроси питайте Цитирай
the_gorer Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Добре дошла! Постни снимки, че тука батковците сме все мераклии. Цитирай
stratocaster Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 пожелавам ти приятно оцеляване сред преобладаващата мъжка простотия Цитирай
NoSoul Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Добре дошла Мими. Надявам се научиш каквото ти трябва оттук. Кажи все пак още нещо за себе си. От каде си, какво слушаш Има си шаблонче за удобство отгоре на "Самопредставяне". Цитирай
skatatika Отговорено Април 21, 2006 Автор Отговорено Април 21, 2006 Добре дошла Мими. Надявам се научиш каквото ти трябва оттук. Кажи все пак още нещо за себе си. От каде си, какво слушаш Има си шаблонче за удобство отгоре на "Самопредставяне". абе аз шаблончето го видях, ама нещо ме мързи да дищам в момента е добре от София съм слушам почти всичко(без чалга, рап и учителския глас), ма най- са ми любими следните групички - Children Of Bodom, KoЯn, Charon, Stratovarius, Sentenced и т.н.(аре да не прекалявам) и така ми как да го кажа, не знам кой ме би да се запиша да уча японски език и затова нямам много време за да имам и разни интересни интереси(това прозвуча умно *саркастично*) Цитирай
NoSoul Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Гледам едни булки си търсеха барабанист/ка. Може да си направите само женска група . Успех в тропането и японския Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Я още един член на сплотеното семейство палкаджии. Множиме се! Уелкъм! Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 Привет, Мимз! Драго ни е да те приветстваме :hello: Много да се веселиш и научиш тук Цитирай
skatatika Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 ходя на частни уроци при Георги Ангелов ако ти говори нещо Цитирай
Katsko Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 ходя на частни уроци при Георги Ангелов ако ти говори нещо ми да,много добре ми говори. и аз при него съм учил,ма само на уроци лично при него?да не би случайно да свириш в един оркестър на една гимназия,а? и поздрави на жоро от калин като го видиш,дано се сети Цитирай
skatatika Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 ходя на частни уроци при Георги Ангелов ако ти говори нещо ми да,много добре ми говори. и аз при него съм учил,ма само на уроци лично при него?да не би случайно да свириш в един оркестър на една гимназия,а? и поздрави на жоро от калин като го видиш,дано се сети на частни уроци ходя, никакви оркестри не ме гонят ше му предам, другата сряда и без тва съм на урок Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 :hello: Здрасти! Какво означават скататика и фрийка? Цитирай
skatatika Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 :hello: Здрасти! Какво означават скататика и фрийка? здрасти скататика нищо не значи, тва е плод на моето въображение(голема умнотия) а фрийкИ идва от freak - изрод(че), щот преди се пишех freak on a leash демек изрод на каишка и така си и свикнах да ме наричат Цитирай
Recommended Posts