MegaFire Публикувано Май 15, 2011 Публикувано Май 15, 2011 Здравейте Искам да ви попитам: 1.Някой знае ли как се прави перце ? 2.Хубави марки перца за китара Ако знаете как се прави перце или хубава марка перце за китара да пише тука Кажете си мнението Мисля да си взема добро перце за китара,но се чудя кое ... Поздрави!
Arcturus666 Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 (Редактирано) Аз съм си правил от плоча, фонокарта и подобни....ама тва беше преди 15 години.За кво ти е да си правиш като можеш да си купиш за 1 лв? Не виждам никакъв смисъл в това Колкото до марките- май не са от кой знае какво значение. Избираш си дебелина и форма според нуждите си и готово. Редактирано Май 15, 2011 от Arcturus666 2
Johnny Boy Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Здравейте Искам да ви попитам: 1.Някой знае ли как се прави перце ? 2.Хубави марки перца за китара Ако знаете как се прави перце или хубава марка перце за китара да пише тука Кажете си мнението Мисля да си взема добро перце за китара,но се чудя кое ... Поздрави! Пестиш от една , влизаш в първия музикален магазин и излизаш с перце. После го пазиш, щото иначе пестиш от още една 6
serengeti Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Доста глупава тема,бих казал,но типична за подрастващите за съжаление.Лошото че способните емигрират навреме а тук остава само "останалото". 1
Viara Ivanova Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Ей го твоя човек, питай него . С леката забележка: това, че са перца не значи, че може да се свири с тях.
IgniteAll Отговорено Май 15, 2011 Отговорено Май 15, 2011 Поради тоталната липса на желание от страна на автора за четене във форума и в гугъл удрям катинара на тази тема. 2
Recommended Posts