frenzy Публикувано Април 21, 2006 Публикувано Април 21, 2006 http://www.myspace.com/inxile Тук можете да чуете за кво става въпрос. Цитирай
LOE Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 (Редактирано) абе вземете му оправете блендата на тоя процесор, по-жалка китара не съм чувал от маса време насам и БТВ тоя вокал който се чува само от време на време е доста по добре от основния... Редактирано Април 21, 2006 от LOE Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Ами пич,китарата не е с процесор а с камионче...ДОД Дет Метъл...(справка Дисмембър!!!!) всеки има право на мнение....мен си ме кефи... а тук няма основен вокал,а и 2мата уж са по равно...(тоя дето е по-зле вече не е с нас...) затова и е издърпан по-назад Цитирай
stratocaster Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 (Редактирано) идеята за музиката е добра. типична яка мифкоразбивачка ама вземи по добре го настрой тоя така или иначе прехвален от теб дод дет метъл - понамали му високите щото така много е потънал в микса. направо е ужас. барабаниста кефи Редактирано Април 21, 2006 от stratocaster Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Яко е...въпреки че звучи гадничко е яко Барабаниста го познавам от 300 години...като малък е свирил на туба после доста време беше китарист (и се справяше доста добре) и накрая май поради липса на дръмър той почна да свири Браво пичове Коста е полудял Цитирай
jFog Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 кво пого се прави на това не е истина направо Дами и господа!Форума е залят от високо качествена куфееща музика! мен ми пълни душата Смятам че е доста на ниво групата,аранжиментите дзънкат ...а това как звучи е друг въпрос, важна е идеята,продукцията винаги е била на второ място поне за мен де...ясно е че има кво да се желае,в крайна сметка щом това е звука който ви кефи, другото е само мнение по въпроса. Fresher ме разкърти от всекъде Цитирай
yakiya Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Евала! Евала! За момент се присетих за Pestilence'88, а това е похвално. Требва да ле лее пот по репетициите.Не сте отишли там да почивате.Искам интензивност.И малко саунда с времето да се понагласи. Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 хора,искам само да доотбележа че тия песни са записани на репетиция за 45 мин и после малко са мастерирани...ТОВА НЕ Е ДЕМО като ДЕМО а само диск'че което да може да покажем в някоя кръчма за да лопнем След някой седмица ше запишем по-качествено и пак ше пост'нем.. айде 10х за позитивните мнения!!! Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 БТВ Yаkiya, аз отскоро съм с тоя кошник както знаеш (дистера де) та още не съм му взел Мах'а, а новите песни по които работим са си баш Intense!!! само мелачка..!!! Цитирай
frenzy Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Хах наистина записахме 5 песни за 45мин. и не сме о4аквали 4е 6е се полу4и не6то яко...просто ни трябва6е запис както на6ия китарджия ве4е каза с който да загатнем леко за кво става въпрос за да може да лопнем некъде...По някои от песните има о6те малко работа...Плюс тва сме записвали само с единия си китарист. Като 6е праим демо 6е го запи6ем кат хората както си му е реда...А и тва са от старите ни песни...новите не6та(които все о6те са в процес на разработка) са една-две идеи по-сложни с лек "математи4ески" привкус Абе с "две думи" тряя да ни чуете на живо за да разберете наистина за кво става въпрос! Цитирай
frenzy Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 (Редактирано) Абе не го лъжи ша има и "карате" от време на време Редактирано Април 22, 2006 от frenzy Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 и дет металия!!! 10х и на tupoto kopele (Кольо) за комент' а Цитирай
LOE Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 (Редактирано) Барабаниста го познавам от 300 години...като малък е свирил на туба после доста време беше китарист (и се справяше доста добре) и накрая май поради липса на дръмър той почна да свири абе случайно да не си ни селски ако наистина го познаваш от толкова време chris_barnes - с берингера или с рандала? ефекта не е толкова лош колкото се чува на записа. Редактирано Април 27, 2006 от LOE Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Бе не съм от Трявна ама от Казанлък се познаваме с Костата Цитирай
chris_barnes Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 LOE , знам че ефекта не е лош.Тук е мястото да напрая няколко вметки 1во - бях с по-тънки струни и нямаше Пауър китарата - мажеше 2ро - с Рандал'а свирих,ама нз защо толко мноо пищи та не моа да я в карам в свестен тон без да барам тона на китарата (на записа е почти върнат докрай...) пък и оня пич на мастеринг'а яко барал еквалайзера и затва има и толко високи... в сряда живот и здраве ще запишем пак и пак ше ни чуете... иначе 10х за комент'а Цитирай
Recommended Posts