popai Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 току що видях този саит и веднага се регистрирах. и аз сврия на сакс...но имам малко проблеми с хармонията ,иначе е ок -поне така си мисля)) радвам се, че има подобна активност в BG(форуми де). от мен едно здравей на всички Цитирай
sha_tlo1 Отговорено Ноември 5, 2007 Отговорено Ноември 5, 2007 Те така..!И аз се опитвам да свиря на Саксофон от около 10 години из Скандинавските страни най-вече..1поради липсата на работа в България.>!Дано се пооправи за в Бъдеще защото тук нема да е вечно..!Радвам се че вече сме станали повечко..!Нека си помагаме..!Аз съм насреща за каквото и да е, зашото в началото не бях много очарован от помоща на Колегите като начинаещ...! Поздрави на Всички..! Сакса ми е втори инструмент..!Баса ми е първи,а Фагота е най първия..! Цитирай
Palq4o Отговорено Ноември 8, 2007 Отговорено Ноември 8, 2007 Те така..!И аз се опитвам да свиря на Саксофон от около 10 години из Скандинавските страни най-вече..1поради липсата на работа в България.>!Дано се пооправи за в Бъдеще защото тук нема да е вечно..!Радвам се че вече сме станали повечко..!Нека си помагаме..!Аз съм насреща за каквото и да е, зашото в началото не бях много очарован от помоща на Колегите като начинаещ...!Поздрави на Всички..! Сакса ми е втори инструмент..!Баса ми е първи,а Фагота е най първия..! Шшшшш Фагот Къде се загуби бре ??? Как е семейството ???? Я съм решил да стоя у БГ ...много е свежо Цитирай
diduli Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 И аз аъм саксофонист.И аз като "палячо" май най накрая речих да си стоя тук.Нее много добре но нее и толкова зле...Абе като си направиш равносметка май нещата са на кантар.Поздрави на колегите.!!! Цитирай
milansax Отговорено Ноември 23, 2007 Отговорено Ноември 23, 2007 Здравеите и аз свиря на саксофон от доста години.Привет на всички саксофонисти във форума!!!!!! Цитирай
sax_man Отговорено Декември 25, 2007 Отговорено Декември 25, 2007 Ех привет и от мене "много добрия" Цитирай
ri4kata Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 ееей радвам се,че има и други саксофонисти .аз от моя стара също съм (уж) саксофонист,защото немога да кажа,че вече съм станал саксофонист.мога да свиря няколко парчета,но има доста да уча.ще се радвам, с другите "колеги" да споделим идеии тн. Цитирай
Palq4o Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Бай Милане здрасти Ма ние се посъбрахме а Сууупер Поздрави на всички Цитирай
Sister Of Night Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Hello everybody! Епа и аз свиря на сакс...или поне се опитвам. Не съм професионалистка, но се старая и много ме кефи Цитирай
Габи94 Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 хеѝ здравеѝте !!! аз съм на 14 и саксофона е любимия ми инструмент ИСКАМ ДА СЕ НАУ4А ДА СВИРЯ НА НЕГО!!! МОЛЯ ВИ АКО ПОЗНАВАТЕ У4ИТЕЛ МИ КАЖЕТЕ!!! Цитирай
ludakat Отговорено Август 21, 2009 Отговорено Август 21, 2009 аз не мога да свиря на саксофон но съм страшно запален към този инструмент.Искам да си купя но не знам каква марка да си купя ще ми помогните ли.. Цитирай
Recommended Posts