Sandman Публикувано Май 9, 2011 Публикувано Май 9, 2011 Направих си инструменталче на Били Джийн преди година-две, но понеже никой не пожела да го изпее, сложих оригиналния глас отгоре. Е, малко трябваше да режа, че да се напасне, ама мисля че се получи горе-долу. Надявам се да ви хареса... Instrumental With Vox Цитирай
MrDeath Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Супер е. Само на дъ кид ис нот май сан оригинално има отсвир с китара, докато тука не знам какъв инструмент си сложил, ама на мен хич не ми харесва. Като цяло обаче си звучи супер, особено с Джако отгоре! Цитирай
Sandman Отговорено Май 9, 2011 Автор Отговорено Май 9, 2011 Да. Всички китари са много зле. Просто не са китари. Когато го правих нямах китара и избрах възможно най-близкото от това, което имам, въпреки това е много далеч от истината. И мен ме дразни много, ама няма какво да се направи, понеже файлът с траковете се е прецакал и в момента, в който го отворя - забива всичко, а не ми се прави наново... Цитирай
Recommended Posts