Jump to content
Българският форум за музиканти

Стагг


Recommended Posts

Мисля че досега е 2:0 за счупените

в грешка си . прави си изводите,че само 2-ма са писали от всички имащи. общо взето темата е безкрайно глупава,по тая логика аз мога да напиша тема за пайсти и да открия резултата с един креш 602, а за 2-0 добавям и един 16" алфа, както и за зилджан. трошнат дебел ЗХТ. глупаво е.

 

иначе аз си :inlove: Стагг Мира пък който иска да ги плюе,нека ми изкара по добър чинел на тази цена аз лично му го подарявам моя.

За разлика ,че Пайст се произвеждат от хиляда години,а стагг нашумяха в последните 2-3;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

то това не е показателно кое е по добро, и сейбиън се правят по скоро от зилджан обаче не кефят толкова нали ? сега не ми се рови из нета, но мисля пейст правят чинели от около 50-60 години. може и да имат добри серии,спор няма, но вече трябва да се бръкнеш доста. на еднакви цени битката е мисля ясна... айде пиййс ,като се видим ще си говорим повече :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

НЕ си купувайте фусмашини стаг,мнооого чупливи,както и столчетата,знам поне 3ма души така изгорели...ае за карданите няма да говоря щото 2-3 веселяци ще ми скочат да ги защитават ма след годинка ще видим дали ще са им здрави:)

Е Katsko аз имам столче на Стаг вече от 2-години и нещо и не му е мръднало :P .Не знам всеки да си прави изводите мен Стаг ме кефят като фирма имам на Стаг и резонансна пружина от 3 месеца и тя не ми е мръднала.Имам и сплеш ама още не съм му намерил стойка :P:metalist: .Хайде мир да има всеки си има право на избор :metalist: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста си е смислен..давам ти пример...аз не мога от известно време да си продам кардана сонор защото на същата цена некои псевдоумници си купуват чисто нови боклуци стаг и си мислят че голяма далавера са направи:beer:,после строш и плач:cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А аз ,че съм сноб и си купувам само Пайст то се знае

:cheers: Братле, станахме двама сноби. :beer: За тебе не знам, ама аз пазарувам само 2002 и нищо друго. И не е вярно, че са скъпи. Става дума за тук и втора ръка. За 360 кинта забих от Пепи един медиум 20'', почти нов, при това швейцарски! А за 290 от Капъша цунках един райд 20'', нищо че е германски. От 1988 година имам 18'' китаец, от 1986 - 20'' краш-райд, от 1987 година - 20'' краш... За уточнение - млатя, не се шегувам! Кумира ми е Кози Пауъл. А по едно стечение на обстоятелствата :cheers: той, докато беше жив, винаги ползваше Paiste 2002. В последните години слагаше и по някой Rut... И понеже тук, в нашия раздел тази марка се плюе яко, нека плюещите да отидат на страницата на Paiste 2002 и да поразгледат - кой, как и защо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста си е смислен..давам ти пример...аз не мога от известно време да си продам кардана сонор защото на същата цена некои псевдоумници си купуват чисто нови боклуци стаг и си мислят че голяма далавера са направи:cheers:,после строш и плач:cheers:

А ти защо го продаваш?Такава машина аз не бих я продал,най-малкото заради спомените,а ка4ествата са ясни :bravo: Ако ти трябват парите-пари се изкарват,пък който не го оценява-толкоз разбира.Смеят ми се,4е си копувам Зилджани на по 20год,само 4е при мен,ще изкарат поне още толкова,а за звука,то е ясно-NO COMMENT !!!! Написаното е ли4но мнение :beer:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

доста си е смислен..давам ти пример...аз не мога от известно време да си продам кардана сонор защото на същата цена некои псевдоумници си купуват чисто нови боклуци стаг и си мислят че голяма далавера са направи;),после строш и плач:headbang:

А ти защо го продаваш?Такава машина аз не бих я продал,най-малкото заради спомените,а ка4ествата са ясни :) Ако ти трябват парите-пари се изкарват,пък който не го оценява-толкоз разбира.Смеят ми се,4е си копувам Зилджани на по 20год,само 4е при мен,ще изкарат поне още толкова,а за звука,то е ясно-NO COMMENT !!!! Написаното е ли4но мнение :)

ми щото ще си взема нещо по-добро,а колкото до DH,хайде моля,е те тва вече е боклук!!дори и като звук не само като здравина,такива пък колко има строшени у нас.и то от барабанисти които не може да се каже че млатят...ае след още 10 години да видим дали има здрави стагове от сегашните реколти:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забележете Краш-райд от 86 все още здрав!2026г.пак ще си говорим дали ще има останали още здрави стагове ,дори от най-добрия модел и един да е;).Сори че малко се отплеснах.То и вие де:bravo:затова моля да се пише кой колко е счуил и кой още не е и от колко време ползва.Споко и аз имам един тройник на стагг,даже и холдер за втори фус си взех.

А моля моля изобщо не са толкова ефтини нещата на Стагг,чинелите може,но Рамото на стагг струва45,само някаква бохава тръба.А на Ямаха е 75,но се състои от 2 тръби и истинска 4упка,която е абсолютно същата като на нормалните стойки.

Аре статистиката още е 8:1 :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забележете Краш-райд от 86 все още здрав!

:) Да! И само за уточнение: въпросния краш-райд на 2002 Пайст, през 1986 го взех на старо от Елвис, който беше свирил по Норвегия, Швеция и у нас на него има-няма 8 години... А той го купил от колега пак на старо... Така че, предлагам серията 2002 на Пайст да не подлежи на коментар!!!!!!!! :) До това чудо Стаг няма да сложа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахаха ама много ми е смешно :) ,чакай малко Бонзо що си толкоз голям фен на Paiste ми купувай си Paiste ,защо почнахте да псувате Стаг все едно всичките им неща са един голям Shit с извинение(Моето лично мнение е ,че може да има доста скапани неща ,но не ВСИЧКИ са такива)и аз съм фен на големите марки ама нямам толкова пари все още да си купувам чинели по 300-400 кинта.Сега ще ми кажете ,защо не си събирам пари еми по-простата причина ,че докато ги събера тези пари ще пусна брада ,а не ми се чака толкоз време.

Еми това е .Всеки да си купува това ,което му е на сърцето най-много (пак казвам и аз имам любими марки ,ама като няма пари :think: ).Не се заяждам с никой. :beer:

Стана ебати оффтопика ама се издразних ,че ги нападете само като имат и читави неща(лично мнение ама виждам че някой хора ,които ги нападаха преди -сега ги защитават :) )

П.С.-Приятно изкарване на Великденските празници!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахаха ама много ми е смешно :cheers: ,чакай малко Бонзо що си толкоз голям фен на Paiste ми купувай си Paiste ,защо почнахте да псувате Стаг все едно всичките им неща са един голям Shit с извинение(Моето лично мнение е ,че може да има доста скапани неща ,но не ВСИЧКИ са такива)и аз съм фен на големите марки ама нямам толкова пари все още да си купувам чинели по 300-400 кинта.Сега ще ми кажете ,защо не си събирам пари еми по-простата причина ,че докато ги събера тези пари ще пусна брада ,а не ми се чака толкоз време.

Еми това е .Всеки да си купува това ,което му е на сърцето най-много (пак казвам и аз имам любими марки ,ама като няма пари :think: ).Не се заяждам с никой. :headbang:

Стана ебати оффтопика ама се издразних ,че ги нападете само като имат и читави неща(лично мнение ама виждам че някой хора ,които ги нападаха преди -сега ги защитават :headbang: )

П.С.-Приятно изкарване на Великденските празници!!! :headbang:

Много си прав.Извинявай ако сме засегнали някого. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.