Jump to content
Българският форум за музиканти

Диск с Мултимедийна част: Аудио + Видео


Recommended Posts

Здравейте

 

Предстои ми издание и не мога да намеря човек който да може да направи адекватен диск с мултимедийна част. Стандартните програми предлагат твърде незадоволителни решения. Диска е основно за експорт и качеството трябва да е безкомпромисно. Ако някой може да помогне със съвет или направо да свърши рабитата нека се свърже спешно на Л.С. Готов съм да се раздля с определена сума пари за благодарност разбира се. Единствено за безкомпромисно перфектно работещ и използваем диск обаче. Не че има значение, но все пак става въпрос за 10 трака и 2 видеоклипа. До колкото разбрах трябва да се напише някаква "флаш" програмка, коато да се ауторънва когато човек си пусне диска в компютъра да му излиза меню с опция дали да слуша аудио файловете или да гледа видеата.

 

Помагайте, моля, спешно помагайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=20535

 

Един такъв софтуер ще ти свърши най-прилична работа. За съжаление последно съм се занимавал преди 7-8 години и съм забравил нещата. Правенето на autorun е почти 1:1 с правенето на сайт - с тази разлика, че се прави в подобна програма, а не в HTML редактор, въпреки че и това е възможно. Идеята накратко е да обединиш една купчина ресурси като снимки, бекграундс, бутони, текстове, флаш и прочее съдържание в система с навигация, която да бачка на максимално много компютри. Правиш го страница по страница, навързваш ги, и накрая програмата ти генерира .exe и папка с ресурси. Програмирането не е задължително, но за професионално качество безспорно би могло да бъде от полза.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.