Evtim Djerekarov Публикувано Април 19, 2006 Публикувано Април 19, 2006 (Редактирано) Както евтиния вариант на Fender е Squier, а Epiphone е евтиния Gibson, Така Slammer е по-бюджетния Hamer. Аз до сега съм пробвал 2 китари Slammer, и съм останал с доста добри впечатления от тях. Изработката им е прецизна, от добри материали са, лакът е реактивен и много твърд, с много добро отражение,хардуера им не е лош, адаптерите са парафинирани. Има един модел с 2 хъмбъкера и един сихгъл койл адаптер, с лицензен флойд, който ми много ми хареса. Цената му е някъде около 500 лв. ПРеди време ги продаваха в магазина при консерваторията, сега би трябвало пак да ги намерите там. Според мен това е една добра китара за всички почитатели на Ibanez. Звука е същият, качеството е малко по-добро, и то при по-ниска цена. Ако някой друг е пробвал такива китари, да сподели, и да си каже мнението. Редактирано Април 19, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
TONY Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Ефто- май имаше такава тема за сламерите аз лично бих се хвърлил на Хамер - ама това е друга тема-и доста повече пара (мечта ми е да имам Хамер като на Върнън Рийд- и то вече от много години на сам - особенно ме кефи Айнщай модела - Е=мс на 2) пробвах един сламер и съм на мнение, че Епифона който продадох - като друг бюджетен вариант е много по добър идеята е, че това е мойто мнение - продиктувано от това, че съм пипал само един сламер-може тези дето ти си пробвал да са били по добри - пък и всеки от нас преценява различно китарите - аз пробвах един зелен 2 НВ, 1 сингъл и без тремоло -стринг тру бади -и даже мислех сериозно да го взимам - но се отказах Цитирай
AXE Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 Добри са китарките. Преди време, като се водех дистрибутор, пробвах две и останах доста доволен. Не съм ги изследвал кой знае колко обстойно, но мога да кажа че поне тези които пробвах нямаха никакви дефекти, бяха удобни и с добър звук. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 30, 2006 Автор Отговорено Април 30, 2006 (Редактирано) http://www.slammerguitars.com/guitars.cfm Ето сайта им! Ето я и моята любимка от тази марка. http://www.elderly.com/items/30U-10073.htm Редактирано Април 30, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Jeff Beck Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 (Редактирано) Ох имах честа на времето един ден да свиря на такава(много трудно се отделих от нея) Наистина добри китари обаче $ не си заслужава според мене. Редактирано Май 1, 2006 от Jeff Beck Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 1, 2006 Автор Отговорено Май 1, 2006 Защо, бе не са скъпи. Тая горната, дето съм и дал снимки е 500 лв. Цитирай
Jeff Beck Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Защо, бе не са скъпи. Тая горната, дето съм и дал снимки е 500 лв. Не друго имах предвид че на тази цена може да си земеш и нещо по добро. А тази която си дал наистина си заслужава парите и аз лично бих ги дал за нея но има някои модели които имат висока цена за класа си (може и наистина да са добри но като не съм свирил) за която има и по добри оферти но това вече е въпрос на личен избор. Аз лично бих свирил на такава китара Цитирай
Jeff Beck Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 А и друго се сетих, че има хора които не са я чували марката и си казват по добре за тези пари да си зема някои Jаckson ibanez или нещо от този сорт, което определено звучи по добре, но това зависи и от модела на китарата, обеден съм че тази китарка е много по добра от ниските серии на някои от големите производители. Цитирай
stratocaster Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Защо, бе не са скъпи. Тая горната, дето съм и дал снимки е 500 лв. Не друго имах предвид че на тази цена може да си земеш и нещо по добро. А тази която си дал наистина си заслужава парите и аз лично бих ги дал за нея но има някои модели които имат висока цена за класа си (може и наистина да са добри но като не съм свирил) за която има и по добри оферти но това вече е въпрос на личен избор. Аз лично бих свирил на такава китара я кажи кое е това по-добро за тия пари? интересно ми е просто да чуя имам чувството че пишеш половин час и в крайна сметка не успяваш да се изкажеш добре Цитирай
Jeff Beck Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 В тоя случай си прав неможах да обясня добре, но замисъла ми беше от сорта че повечето хора като я чуят тая марка нищо не им говори и предпочитат по евтините модели на по големите компании. Това имах предвид Цитирай
stratocaster Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 прав си евтините инструменти се подбират по бройка, не по марка и модел Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 1, 2006 Отговорено Май 1, 2006 Епа пичове, аз съм с такава! Супер ме кефи и я зех за 410-20 лв !!! Не разбирам.....но флойда е читав....... шибам,млата па той се държи!!! Па за звука....... добър е ........... най-малкото което е........ Дайте тиа дни ще постна некфо записче да я чуете ако имате желание Цитирай
Recommended Posts