Jump to content
Българският форум за музиканти

Beethoven(Rainbow- Dificult to cure)


Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=93KXMB3AGmk

 

Снимано е с телефона понеже не мога да настроя уеб камерата да записва звука от POD xt-то , което в случая е звукова карта, то звука се записва но без бекинга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един любим инструментал. Хареса ми. Може ли да споделиш с какъв слайд свириш? Знаеш ли Ричи с какъв свири, защото аз съм забелязвал само, че го държи много особено в дланта си, а не на някой пръст. Да не би слайда му да е с някаква по- необичайна форма? Найстройките на POD-а същите ли са, като за "Anybody there" или за всяко парче нови настройки, нищо че са на една и съща група? :rockon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Мерси ман, сигурно си се измъчил да чуеш нещо от скапаното видейце.

Слайда ми е китайски без марка, купен за 2 лева от Пловдив. Звучи не зле, но просто нямаше маркови, които така добре да ми паснат на пръста/ безименния/.Настройките са същите на ПОД-а ,само ,че тук е с повече гейн. За Ричи казват,че ползвал всякакви железа и метали с подходяща форма, но на няколкото концерта които съм гледал с Рейнбоу и Пърпъл си ползва метален слайд, който държи в дланта си и явно това дава това особено вибрато , което той има със слайда.

Лично на мен ми е трудно със слайда,иска си доста време да се свикне и да се свири чисто, както се чува и "вижда" все още не ми се получава чистото свирене и си е мазало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
:girl_cray2: Браво много ми хареса от началото до края и от къде си си взел тоя слайд от Пловдив за 2 лева, защото аз за моя дадох 12 :greenball: Дънлоп ако искаш го виж
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Baby Thomas, Мерси ман, малко много Хампрувизации ама фън да има.

@velit, Слайда го взех от Ямахата, на Койчев магазина до операта. Без марка, китайски. Видях ти видеото, голям напредък показваш и от това , което чувам имаш голям потенциал. За сега поработвай върху вибратото, много е важно да се докара фразата на дедо Ричи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.