Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко съм позакъснял май, ама...


Recommended Posts

Фанала ме е скуката, че се сетих, че не съм писал още в раздела, въпреки че вече 2 години и отгоре редовно се навъртам във форума.

От къде да я захвана... Мирослав се казвам, от гр. Гурково съм, обл. Стара Загора. С музика се занимавам от няколко години. От две години и половина свиря на китара. Стиловете които най-много ме вълнуват са траш метъл, ню метъл, малко гръндж, малко дет. Вече към половин година свиря в група. Също активно се интересувам от аудио обработка, смесване, мастериране. Правя бегли опити да пея скоро време, ама не съм особено сериозен в начинанието, то и не ми се отдава особено де. Редовно чета форума, както споменах, пробвам се и да се включвам, където мисля че мога да помогна с нещо.

Извън музиката с какво се занимавам... Завърших училище преди година. В момента почивам, а на есен заминавам да уча Electronic Engineering в The University of Sheffield, UK. Интересувам се от електроника (не е да не си личи :P), в гимназиалните години с физика доста съм се занимавал. Фен съм на екстремните спортове с колела, мотори. На фитнес ходя за здраве.

Общо взето това е за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.