ronia Публикувано Април 17, 2006 Публикувано Април 17, 2006 (Редактирано) Еми това е последно каквото изтаковахме с авансадо... Записът е от репетиция и пеенето не е така лирично, както би трябвало, но ще си взема урок! Кажете как ви се струва, момчета? едит: А, да бе - казва се "Припомни ми" (тоест, припомни ми защо нямам друга любов и .т.н) Редактирано Април 17, 2006 от qbodp Цитирай
Ivan Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Аз те чувам за първи път как пееш,звучиш добре и гъзарски малко Трябва да се синхронизирате с бенда и да постваш повече неща. Давайте смело,поздрави Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Много яко, много яко, много яко!!! Пееш супер яко, пък и песента е страхотна... Особено имайки предвид тематиката й! А и текста е готин Цитирай
ronia Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 Ivan: Какво да направя - явно се оформяме като група стари гъзари В интерес на истината, това пеене е заради българския текст. Не съм много свикнала да пея на български и неволно си променям цялата постановка. Отгоре на това се надвиквам с инструментите, а не бива така. (Още авторска музика има на сайта ни в раздел реалност) CorvusCorax: Радвам се, че си обърнал внимание на текста, защото песента е посветена на такива като тебе Поздрав! Цитирай
the_gorer Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Теа от Soundclick искат регистрация. Качвайте ги тез песни фъф GMail-a. Цитирай
ronia Отговорено Април 18, 2006 Автор Отговорено Април 18, 2006 Теа от Soundclick искат регистрация. Качвайте ги тез песни фъф GMail-a. Да, да - изпратено в gmail То беше уж за повече удобство в саундклик, да не се тегли, ама... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 CorvusCorax:Радвам се, че си обърнал внимание на текста, защото песента е посветена на такива като тебе Поздрав! Абе и аз така си помислих, ма ме досрамя да си кажа... Ами, яка е песена и това си е Цитирай
yotzzo Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 На моменти напомня Лили Иванова....Мъкааааааа! Цитирай
yotzzo Отговорено Април 23, 2006 Отговорено Април 23, 2006 На китариста му кажете...да си намери некво друго занимание.Мъъъъъъъкаааааааааааааааа! Цитирай
ronia Отговорено Април 25, 2006 Автор Отговорено Април 25, 2006 Чудя се как още не са сменени :think: Цитирай
бутео Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 (Редактирано) Еми това е последно каквото изтаковахме с авансадо... Записът е от репетиция и пеенето не е така лирично, както би трябвало, но ще си взема урок! Кажете как ви се струва, момчета? едит: А, да бе - казва се "Припомни ми" (тоест, припомни ми защо нямам друга любов и .т.н) Такааа... Малко звучи сякаш бенда и певицата свирят две различни песни :violin: но и двете са готини Редактирано Април 25, 2006 от бутео Цитирай
ronia Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Такааа... Малко звучи сякаш бенда и певицата свирят две различни песни :violin: но и двете са готини Ау, вражески агент такъв :killyou: Цитирай
Recommended Posts