ПРОФЕСОРА Публикувано Април 17, 2006 Публикувано Април 17, 2006 Знаете ли свясна програма за преобразуване на звуков файл в МИДИ или директно (риъл тайм) преобразуване на звук от китара в МИДИ сигнал? :guitar: --> :violin: Цитирай
wessy Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Знаете ли свясна програма за преобразуване на звуков файл в МИДИ или директно (риъл тайм) преобразуване на звук от китара в МИДИ сигнал? :guitar: --> :violin: програма не знам ама има миди адаптери за китара обаче това вече е свързано с пари...Доколкото знам самите адаптери имат латенция със софтуер не знам какво ПЦ ще ти трябва да ги изкараш в реално време успех дано бъркам Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=9767 Цитирай
LOE Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 има китарни синтезатори, за разлика от софтуера за преобразуване са полифонични, само че не са без пари вървят си със специални адаптери които прихващат всяка струна поотделно... и си имат библиотеки със звучи/семпли, разбира се имат и миди аут ако искаш да движиш нещо друго... Цитирай
Nikifena Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 (Редактирано) Професоре, пиши се Wav а не Wev идва от wave Редактирано Април 17, 2006 от Nikifena Цитирай
LOE Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Професоре, пиши се Wav а не Wev идва от wave подробности Цитирай
Recommended Posts