Viara Ivanova Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 Интересен pdf курс за тези, които се интересуват от аранжиране . PDF-ът дава добра представа защо ще ви е полезно да си купите книгата . Цитирай
Tozi Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Това явно е нов вариант на Бъркли курс за аранжиране. Всичко ново е добре дошло за проверка! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2011 Автор Отговорено Април 20, 2011 Еее радвам се, че има интерес. Аз леееко се притесних да не нарушавам правилата, но мисля е в техен интерес хората да могат да "чекнат" първо какво им се предлага. Аз тепърва навлизам в тези води. Досега 2 книги съм ползвала в областта: една на Хенри Мансини и една на Майкъл Милър, и основно разпитвах колеги-инструменталисти, разглеждах партитури в опит да си обясня кое как . Не съм попадала на предното издание, знам само, че това се ползва в обучението по аранжимент в Бъркли в момента. На пръв поглед тази книга, като други подобни книги-курс издания на Бъркли Прес , ми се струва достатъчно достъпна, за да се запознаеш с материята от а,б, достатъчно практически приложима и извън джаз ансамбъла, както и доста изискваща - не е книга, която да четеш пасивно... информативно някакси. Цитирай
Recommended Posts