Egon Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 Абсурд. Никоя фирма няма да си позволи да кара на пазара в която и да е дърава дефектни продукти. Тогава губи този пазар и е достатъчно да дойде някоя яка фирма с яки продукти и тогава си чао. Навсякъде има слаби партиди, но качеството трябва да е не много различно от това където и да е. Цитирай
zazo Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 да,ама не Мдааа. За съжаление си страшно прав. Цитирай
eXile Отговорено Декември 29, 2006 Отговорено Декември 29, 2006 (Редактирано) Иди ги разбери, с едни валето b5 свирих 5-6 репетиции и са здрави като не броим брутално нацепените глави... Взех си нови и ги счупих и двете на първата репетиция, едната след 10-на минути свирене, другата половин час по-късно - сцепи се на абсолютно същото място :think: Някакъв избор по пловдивските магазини за поносими пари? Редактирано Декември 29, 2006 от eXile Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 аз лично магана със Nova 5A. и Vic Firth съм много доволен от тях.за сметка на Валето уууууу отврат са тия палки.след първия ми ъдар по някои от крашовете изхвърча голямо количество баласта а след втория палката е на две и с едната само си тактувам до-като зема новата.хахахах.и за това от много време на сам и аз незнам точно колко е но ползвам само Nova и Vic Firth.за мен тоса палките.пробвах на един приятел Ахеад на Томи Лии.ами не ми паснаха бяха прекалено тежки.иначе бяха къртач палките. Цитирай
Recommended Posts