EX-FLAMES Отговорено Август 4, 2006 Отговорено Август 4, 2006 Mи,може да са евтиниики ,ама са готини ще си поръчам да ми донесат още... Цитирай
aladin Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 що бе 4овек трябват ти само 2! зада можеш свириш :green: Цитирай
Sebastian Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Наскоро ми донесоха от Германия палки DiMavery. Някой има ли впечатления от тази марка? Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Август 5, 2006 Отговорено Август 5, 2006 Имах такива,ама ми ги свиха на един концерт впрочем тази фирма май произвежда чинели....но не съм много сигурен Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 DiMavery произвеждат и чинели и палки и барабани и духови инструменти и китари и бас китари и други Абе,нещо,като Стаг Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 В момента,аз използвам Про Марк 5А с пластмасови топ4ета,Вик Фирт 5А и Джилджан 5Б (4ерни) и за сега съм доволен.Мисля да си купя Про Марк Майк Портной Сигничър.Ако някой използва или е използвал такива,споделете мнението си за тях. Цитирай
The Crow Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ми то дори да споделим ,какво от това то си зависи от ръката ти,дали ще ти прилегне и т.н. .На мен примерно са ми страшно удобни ,нямам никакви оплаквания от тях . P.S.: Всъщност имам ,повечето са криви даже да не кажем 90% от тях ,ама се преживява някак си .Доколкото знам повече модели на Про-Марк са така. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Според мен Pro Mark SUX...преди ги купувах, но откакто имам възможност да си купувам Vic Firth свиря с тях. Цитирай
Egon Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Аз се кефя на "Нова", ма доколкото разбрах са дъщерна фирма на една от известните марки. Иначе имам и Вик Фирт, но не съм толкова очарован като повечето. Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 На каква цена се предлагат тези палки Нова и ка4ествени ли са,4е и аз нещо се зарибих?:think: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 (Редактирано) Ми Nova са дъщерна на Vic Firth...за цена не знам, но ги продават в xxxx. Свирил съм с Nova ама преди 3 години и не мога да кажа дали са здрави, защото тогава и Валето ми се струваха здрави, но Nova със сигурност са удобни. Редактирано Ноември 6, 2006 от tupoto kopele Цитирай
Egon Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Струват 7 лв и на мен са ми страшно удобни. Не повярвах, но Вик Фирта се счупиха и нацепиха много по-бързо, докато Новата си ги ползвам още. Пробвай. Цитирай
drummer_93 Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 А,навсякъде ли се продават?В Динакорда ги има,нали? Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 8, 2006 Отговорено Ноември 8, 2006 Счупих вече едно пале с палки Нова и останових,че в началото пуснаха много хубава партида,за да зарибят после дойдоха някакви с по-бял цвят(малко като валето),които не са на същото ниво и аз ги опустоших за нула време.Според мен най-добре е тук(в БГ) да си харесаш модел на Вик Фирт или ПроМарк и да поръчаш на някой USA френд да ти купи на промоция 10-20 чифта и да заспиш за близката година,две.Защото според мен в БГ докарват най-лошите палки от хубавите фирма,както и дефектни струни и гадни кожи.Просто,защото сме далече и никой не може да осъди фирмата за това,че не спазва обещаното качество. П.П.Преди години си купих Нова от Германия и изкара половин година,срещу сегашния опит-2-3 седмици. Цитирай
Recommended Posts