avaavaava Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 Аве тази тема не е ли заключена????? Проблема е решен по принцип. Много лошо: В "Райзинг" няма чаркове които да стават за мене Очаквам още предложения и съвети от къде да си намеря части Цитирай
DILETANT Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Наистина е много лошо. И на мен наскоро ми трябваше седълце за 4-та струна заедно с болта. В РФ нямаха, а се водят представители на Шалер за БГ. Обещаха, че уж ще внесат части за Флойд, но нищо не стана в крайна сметка. Единственият начин според мене е някой от чужбина да ти донесе чаркове. Цитирай
avaavaava Отговорено Април 17, 2006 Автор Отговорено Април 17, 2006 А някой няма ли в повече такива части ? Все пак нали се чупят и старите Floyd-oве. Или ако някой се е презапасил? :think: Цитирай
DILETANT Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Ами понеже са много кът тез чаркове, някой дори и да има в повече, вероятно си ги пази за стратегически резерв, защото ако трябва да се купува цяло ново тремоло...... много лошо. А и на българските вносители явно не им се занимава с чаркове. Аз като ходих при Капъша за една част, той ми предложи да ми внесе корейски лицензен Флойд за 150 лв., а аз търсех само болт, щото на моя му се беше развалила резбата. А след като видя, че не съм навит на покупката Капъша ми даде гениалния съвет да срежа прецаканата част и да завинтя остатъка. Разбира, че го послушах и съм му благодарен за това. Цитирай
avaavaava Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Някой друг да помогне?... Цитирай
avaavaava Отговорено Април 20, 2006 Автор Отговорено Април 20, 2006 Има ли някой от София да помогне??? Цитирай
avaavaava Отговорено Април 22, 2006 Автор Отговорено Април 22, 2006 Хайде хора няма ли поне един човек от София дето да си е счупил Флойд Роуса ???Или просто да има часи??? Тези дето продават Флойдове нямат никаква подръжка!!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 22, 2006 Отговорено Април 22, 2006 По принцип части почти не се намират. Защо не пробваш да си внесеш? Цитирай
fluti Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 И аз съм със сингъл-локинг флойд и мислех да правя същото или направо да си купя нов... Обаче си поиграх малко, свалих го, сложих му малко хартиено тиксо на стъдовете да не се клатят, изгладих ножовете, сложих им смазка и сега, да чукна на дърво, се държи много добре и вече не мисля да го променям Цитирай
bigjav Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Avaaavavaa, прощавай, ама би ли обяснил отново какъв е проблема и какво точно търсиш. Па ако може и снимчица, цена нема да имаш Благодаря! Цитирай
avaavaava Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 Avaaavavaa, прощавай, ама би ли обяснил отново какъв е проблема и какво точно търсиш. Па ако може и снимчица, цена нема да имаш Благодаря! Начи търся това което се продава в момента в xxxx за резерwна част за Флойд.. обаче на мен ми трябва право а не това което те продават.Тяхното е за някакви по нови модели ... Демек искам целия този механизъм който захваща струната ... струната е без глава и се затяга Симки няма само тази най -горе....така искам да бъде Флойда като на снимката. Това е! Цитирай
avaavaava Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 (Редактирано) Avaaavavaa, прощавай, ама би ли обяснил отново какъв е проблема и какво точно търсиш. Па ако може и снимчица, цена нема да имаш Благодаря! Начи търся това което се продава в момента в xxxx за резерwна част за Флойд.. обаче на мен ми трябва право а не това което те продават.Тяхното е за някакви по нови модели ... Демек искам целия този механизъм който захваща струната ... струната е без глава и се затяга Симки няма само тази най -горе....така искам да бъде Флойда като на снимката. Това е! Ииииииииии аман. Ето трябва ми: Lock block Lock Box Saddle Lock skrews Aз съм прост китарист не мога да обяснявам така хубаво казах че може и да остана неразбран :idea: Мерси за желанието за помощ на всички! Редактирано Април 26, 2006 от avaavaava Цитирай
DILETANT Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Разбирам те напълно защото и аз имах нужда от Saddle Lock skrew и никъде не можах да намеря. Опитвал ли си като възможен вариант да приспособиш някакъв друг или стар болт? Цитирай
bigjav Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Само още един тъп въпрос - тия неща ги нямаш или са ти преебани. Сори, ама неам време да чета назад Мерсажка! Цитирай
Recommended Posts