JennY Публикувано Април 16, 2006 Share Публикувано Април 16, 2006 Навила съм се да си купувам есента едно такова роландче ем 2000. интересува ме колко трябва а спестя до есента да речем вчера един приятел ми каза че неговия роланд е същия и миналата година февруари месец си го е купил втора ръка за 2 500лв. Е това е било преди година и нешо до есента за колко ли ще мога да си го намеря? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 25, 2006 Share Отговорено Април 25, 2006 А ти нов ли искаш да го вземеш или втора употреба? Ако е нов, доста ще спестяваш, зависи и по колко пестиш на месец де. А за втора употреба - трудно се намират.Аз веднъж търсех свестен клавир, намерих си, после гледам един Roland А 37 за 500 кинта и нямах пари да го взема, та за втората употреба - чакане му е мaйката И все пак...тая тема е някакси...без да се обиждаш - излишна... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JennY Отговорено Май 9, 2006 Автор Share Отговорено Май 9, 2006 ок мерси айде трийте я тая тема вярно е излишна (не се обиждам просто си прав) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrdds Отговорено Май 9, 2006 Share Отговорено Май 9, 2006 ок мерси айде трийте я тая тема вярно е излишна (не се обиждам просто си прав) Аз мислех по едно време да си продавам роланда ЕМ 55,ако си навита за него.С найлончето е обвит,само има дупки на бутоните.С него свиря само вкъщи имам и друг за кръчмарско.Гаранцията му е изтекла.Кажи колко пари имаш,можем да се разберем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JennY Отговорено Май 11, 2006 Автор Share Отговорено Май 11, 2006 не съм навита за въпросния роланд мерис а за парие толкова колкото ми се наложи за харесвания модел по принцип за сега съм се насо4ила за роланд ем2000 но има и други моделчета които ми харесват Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mrdds Отговорено Май 12, 2006 Share Отговорено Май 12, 2006 Good luck! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts