TONY Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 Получило се е супер на две китари. И соло и ритъм трака ме кефят на макс. Ако има компилация с най-добро от джемовете на форума, без да съм слушал всичко и методично, това трябва да влезне. За мен на две китари е супер и няма нужда от повече инструменти.( И така изпълнено разбира се) Даже, ако Ви се занимава(разписва) може да го направите и като урок за просто смъртните. Цитирай
kirilsat Отговорено Април 24, 2011 Автор Отговорено Април 24, 2011 Здрасти Би ли написал какво се случва с акордите след смяната на темпото (т.е. след като седмицата се сменя около 0:46). Така на първо просвирване ми се стори, че са първо Dm7, после E7 и накрая A7, но все пак ще е добре да кажеш ти как са точно Поздрави Привет! Така са, само си пропуснал D7 между E7 и A7. Успех в джеменето! Мина достатъчно време след изпълнението на Tozi.... Ще се престраши ли още някой?! Ще е интересно , да чуем и някакво дистърче и по-рокаджийски поглед на нещата! Цитирай
Tozi Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Копаница Всяка прилика с парче на Теодоси Спасов не е случайна! Иху! А сега! 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 27, 2011 Автор Отговорено Април 27, 2011 Всяка прилика с парче на Теодоси Спасов не е случайна! Иху! А сега! При мен е случайна.... Хубаво си се сетил! Както винаги - мек и чист тон! Сега вече и двуглас си добавил при темичката, а импровизацията - много интересна джаз линия с характерна балканска ритмичност! Кефиш яко! Цитирай
mexico Отговорено Април 27, 2011 Отговорено Април 27, 2011 (Редактирано) Аз не обичам/не мога/ да солирам, но се бутам с голем кеф между китаристите и им вкарвам по един бас две китарки с един бас ...отзад Редактирано Април 27, 2011 от mexico 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 28, 2011 Автор Отговорено Април 28, 2011 Аз не обичам/не мога/ да солирам, но се бутам с голем кеф между китаристите и им вкарвам по един бас две китарки с един бас ...отзад Вече и басист си имаме! Браво! Сега и на копаницата да сложи един "mexico" - бас! Съвсем случайно беше решението ми за "нашенска" хармония, но се кефя максимално! Радва ме това, че нашия фолклор се харесва и на хора, с "по-твърди" предпочитания! С удоволствие бих записал още нещо неравноделно, ако някой прояви интерес! 1 Цитирай
flitz Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Накрая се получи нещо много завършено с баса, независимо, че съм голям фен на изпълнители като Satriani и Andy Timmons, това ме вдъхнови изключително много. Специални поздрави и поклон пред хората, които го сътвориха. Ако успея да се преборя с техниката може и да запиша нещо с дистър, ама ми се вижда доста сложничко. Една молба, някой, ако има време да пусне скалите да влезнем в час и по-конкретно такива като мен ще съм благодарен. Голямо удоволствие ми доставяте с тези изпълнения. Цитирай
johniebgood Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Аз не обичам/не мога/ да солирам, но се бутам с голем кеф между китаристите и им вкарвам по един бас две китарки с един бас ...отзад Е по-благородно звучи с бас, браво! Направо си допълнил картинката, сега и дръмър ако обади... Цитирай
checho Отговорено Април 30, 2011 Отговорено Април 30, 2011 Хвала на таквизи люде, както се казва Цитирай
Recommended Posts