kirilsat Публикувано Април 16, 2011 Публикувано Април 16, 2011 Здравейте! Крайно време е да дам шанс на всеки, чиито тракчета съм омазал с моите трилерчета.... За това записах едно кратко тракче Dm в размер 7/8. Само ритъм и хармония! Барабани нямам и ако може някой - да сложи! Който иска да се пробва с ръченичка, моля да заповяда! Много ще ми хареса смесване на стиловете... Цитирай
kirilsat Отговорено Април 16, 2011 Автор Отговорено Април 16, 2011 (Редактирано) Много бързо темпо му бях дал и за това, се наложи да го презапиша... Отнасям се понякога! Ето линка към тракчето! Редактирано Април 16, 2011 от kirilsat 1 Цитирай
FFFDF Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Здрасти Би ли написал какво се случва с акордите след смяната на темпото (т.е. след като седмицата се сменя около 0:46). Така на първо просвирване ми се стори, че са първо Dm7, после E7 и накрая A7, но все пак ще е добре да кажеш ти как са точно Поздрави Цитирай
Tozi Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Благодаря за готината подложка. Откога чакам някой да пусне нещо нашенско. Ще си позволя да го споделя със света: Българска мелодия в 7/8 6 Цитирай
Telerig Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 (Редактирано) Супер ...особено където излиза на "Ситняково" се размазах А основната темичка в началото и в края е разкошна просто. Редактирано Април 18, 2011 от Telerig Цитирай
kirilsat Отговорено Април 19, 2011 Автор Отговорено Април 19, 2011 Благодаря за готината подложка. Откога чакам някой да пусне нещо нашенско. Ще си позволя да го споделя със света: Българска мелодия в 7/8 Много ти благодаря! В момента съм в Русия на най-загубеното място, но ти ме върна в България!!! Настръхвам като го слушам! Супер си!!! Цитирай
Лими Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 (Редактирано) Мед капе на душата! Редактирано Април 19, 2011 от Лими Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 (Редактирано) Страхотно се е получил варианта на Този . Поздравления за подложката на Kirilsat Добавих едни барабани от мене + малко клавири http://www.4shared.com/audio/xjApRwqI/Ruchenica.html Редактирано Април 19, 2011 от emo_tion1 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 19, 2011 Автор Отговорено Април 19, 2011 Добавих едни барабани от мене + малко клавири Много се радвам на хора, които не забравят корените си! Сигурно бая зор си видял с барабаните, защото съм записвал без метроном.... Сега "пълнежа" стана още по-голям! Браво! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 (Редактирано) Zаписах ги от раз на клавиатурата. Зора беше че имаше макар и малка латенция която много обърква но пак беше голямо удоволствие за мене Редактирано Април 19, 2011 от emo_tion1 Цитирай
Tozi Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 @kirilsat В Русия има и по загубени места Направи сега една подложка за копаница или криво садовско. Ето вариант с малко перкусии - палки на падчета поради липсата на барабани вкъщи. Ръч! 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Април 19, 2011 Автор Отговорено Април 19, 2011 Направи сега една подложка за копаница или криво садовско. Ръч! Вари го, печи го - музикантът си е музикант! При първа възможност, ще пусна още нещо неравноделно... Ръченичката така сладко се е получила, че цял ден си я слушам в слушалките! Цитирай
kirilsat Отговорено Април 19, 2011 Автор Отговорено Април 19, 2011 Както обещах пускам още нещо, ама почти равноделно. Извинявам се, за качеството и грешките, но така е в командировка с много бачкане.... Този път малко мажор и малко в ЛА! Очаквам много добри предложения по темата, а Tozi сигурно пак, ще ме кара да настръхвам?! Цитирай
kirilsat Отговорено Април 20, 2011 Автор Отговорено Април 20, 2011 (Редактирано) Както обещах пускам още нещо, ама почти равноделно. Извинявам се, за качеството и грешките, но така е в командировка с много бачкане.... Този път малко мажор и малко в ЛА! Очаквам много добри предложения по темата, а Tozi сигурно пак, ще ме кара да настръхвам?! Ох.... Какво съм закачил! Не е това което трябва! Тая руска водка ми е изпила акъла! Редактирано Април 20, 2011 от kirilsat 1 Цитирай
Recommended Posts