RockoBG Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Ский се'а детето иска табулатура. Ноти не може да чете. А най-вероятно и букви също. Ей т'ва е табулатура - струни и нарисувани по тях цифри. Цитирай
AlFiA Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Ский се'а детето иска табулатура. Ноти не може да чете. А най-вероятно и букви също. Ей т'ва е табулатура - струни и нарисувани по тях цифри. Благодаря ти много! Аз донякъде само успях да го разбера. Не забравяй че на китарата съм самоука. Признавам си го. Та така ето примерно усетих се че това трябва да са означенията за дясна ръка: p- палец м- среден /идва от "миди"? :think: / i - показалец /идва от "именен"?/ а не мога да схвана какво е това: NC V t s u f c и защо са заградени в правоъгълници със цифри с порядък до 8 или нещо ми се спи тази сутрин и не вдявам, но все пак успях да си разпечатам на принтер защото, към песента в сайта !!! има и втори лист!!! :wow: Цитирай
AlFiA Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 (Редактирано) Не отклонявайте много към офтопик. Какво искаш да ми кажеш?! Когато двама си говорят и обсъждат нещо и идва в разговора им трети, репликата му от сорта: "Не ми се обяснявай" звучи нетактично и невъзпитано! :wow: Редактирано Май 2, 2006 от AlFiA Цитирай
vlex Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 (Редактирано) Айде да я живна малко таз тема, че е хубава песничката Акордите в началото са верни, стига да имаш каподастер на 3-та позиция. Иначе вдигаш всеки акорд с по 3 полутона и ей ти го верният акорд. Друго което да кажа: На ви таб на мошу Булата - Ваше Благородие, само дето пак не е за китара в ми, ами е за сол... Нз дали руските романси ги свирят в сол или просто гитара семьструнная е по дифолт с различни струни/разминавания в строя ала-бала, но важното е, че има ноти/акорди/табове Поздрави, Влад Причина за едита: Гитара по русскому пишеться с буквой "Г"! Редактирано Декември 19, 2007 от vlex Цитирай
Recommended Posts