Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравеите,взех си фус капаци Scott и искам да науча нещо повече за марката ,някой ползвал ли е нещо от тази марка. :)

Отговорено

Личното ми мнение за тези капази е ,че са пълен боклук.Имах такива и въобще не и харесаха на звук ,но не знам може ти да си си взел някакъв друг модел .Тези с ,които аз свирих бяха светло жълти и миришеха на мед(сериозно не се бъзикам :) ),но ако свириш от скоро на барабани те урежда перфектно. :)

Отговорено

sorry , според мен чиста набутвация,особено пък да си вземеш такива чинели,гола вода,по-добре най-евтините пейстове на тоя свят

• 3 weeks later...
Отговорено

И според мен си се минал! Аз преди време също рискувах с едни кожи на Scott и от тогава знам, никога нищо на тази фирма!!!

Отговорено

В случая направо спамя и офтопиквам... :headbang: Мисля, че ще се изложа много... Ама... На доста години съм, но за марка "Скот"... Ами... Не съм чувал и не знам за какво става въпрос, не знам откъде се пуска това нещо и за какво служи... Съжалявам... И се извинявам отново!

Отговорено

Ами то не,че има къде да ги чуеш.....:headbang: Аз съм виждал такива само в малкия Цум !

Малко са като детски барабаните :think:

Отговорено

имам 1 (една) стойка на скот и тя има проблем (1;един б.а.)

Чинел на тая фирма ама никога няма да си купя. На пипане са като ... баси не мога да го опиша ...

В смисъл не съм фен.

Стаг да, Скот не.

Отговорено

Ми аз съм си доволен от капаците.Друг е въпроса че парата играе голяма роля.

Начинаещ съм и ми вършат чудна работа.Поне са здрави.Стага се изкриви така,че не личи да е чинел,а него го взех за повече кинти.То при Стаг трябва да се внимава защото не всичко им е читаво.

Кой не е блъскал като е почвал,поне аз бая се гаврех с барабаните преди да разбера че са музикален инструмент.

Като надобрея и събера повечето кинти, разбира се, ще ги сменя с нещо добро,но дотогава ще къртя Скот-а.

Радвам се,че ме :idea: относно капаците...хубаво е да чуеш компетентни мнения

Отговорено

Фус чинелите не струват.Гледай възможно най-бързо да се отървеш от тях(и от аватара ти ;) ) :metalist: ,защото може да се счупят скоро и да не може да ги продадеш;)

П.П.Копеле махни го тоя аватар моля те ,че ме потиска и очаквам,че като ме видиш ще извадиш ножицата и линийката и ще ми резнеш косицата.:)И други неща очаквам,но по-добре да не ги споделям,че може да нараня някои хора;)

Отговорено

aххаха я кажи на кой да ги продам. :):):D

А за аватара тея дни ще е и аз го обмислям-сериозно!

Отговорено

Тенкс за аватара.А като начало можеш да пуснеш една тема в Купувам-Продавам и все ще се намери някой начинаещ,който да го купи за към 50лв.Разбира се първо трябва да посъбереш някой и друг лев за да не останеш без фусче.

Отговорено

Много работих за тях.Но събирам за някакъв Paiste 302(не съм сигурен дали така се пише),а тези ще ги ползвам за краш или нещо такова ,щото имам свободни стойки и нямам излишна пара :green: