beatle Публикувано Април 15, 2006 Публикувано Април 15, 2006 Здравеите,взех си фус капаци Scott и искам да науча нещо повече за марката ,някой ползвал ли е нещо от тази марка. Цитирай
The Crow Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Личното ми мнение за тези капази е ,че са пълен боклук.Имах такива и въобще не и харесаха на звук ,но не знам може ти да си си взел някакъв друг модел .Тези с ,които аз свирих бяха светло жълти и миришеха на мед(сериозно не се бъзикам ),но ако свириш от скоро на барабани те урежда перфектно. Цитирай
Katsko Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 sorry , според мен чиста набутвация,особено пък да си вземеш такива чинели,гола вода,по-добре най-евтините пейстове на тоя свят Цитирай
lambi Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 И според мен си се минал! Аз преди време също рискувах с едни кожи на Scott и от тогава знам, никога нищо на тази фирма!!! Цитирай
imperor Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 В случая направо спамя и офтопиквам... Мисля, че ще се изложа много... Ама... На доста години съм, но за марка "Скот"... Ами... Не съм чувал и не знам за какво става въпрос, не знам откъде се пуска това нещо и за какво служи... Съжалявам... И се извинявам отново! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ами то не,че има къде да ги чуеш..... Аз съм виждал такива само в малкия Цум ! Малко са като детски барабаните :think: Цитирай
Spaz Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 имам 1 (една) стойка на скот и тя има проблем (1;един б.а.) Чинел на тая фирма ама никога няма да си купя. На пипане са като ... баси не мога да го опиша ... В смисъл не съм фен. Стаг да, Скот не. Цитирай
beatle Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Ми аз съм си доволен от капаците.Друг е въпроса че парата играе голяма роля. Начинаещ съм и ми вършат чудна работа.Поне са здрави.Стага се изкриви така,че не личи да е чинел,а него го взех за повече кинти.То при Стаг трябва да се внимава защото не всичко им е читаво. Кой не е блъскал като е почвал,поне аз бая се гаврех с барабаните преди да разбера че са музикален инструмент. Като надобрея и събера повечето кинти, разбира се, ще ги сменя с нещо добро,но дотогава ще къртя Скот-а. Радвам се,че ме :idea: относно капаците...хубаво е да чуеш компетентни мнения Цитирай
bonzo Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Фус чинелите не струват.Гледай възможно най-бързо да се отървеш от тях(и от аватара ти ) ,защото може да се счупят скоро и да не може да ги продадеш П.П.Копеле махни го тоя аватар моля те ,че ме потиска и очаквам,че като ме видиш ще извадиш ножицата и линийката и ще ми резнеш косицата.И други неща очаквам,но по-добре да не ги споделям,че може да нараня някои хора Цитирай
beatle Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 aххаха я кажи на кой да ги продам. А за аватара тея дни ще е и аз го обмислям-сериозно! Цитирай
bonzo Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Тенкс за аватара.А като начало можеш да пуснеш една тема в Купувам-Продавам и все ще се намери някой начинаещ,който да го купи за към 50лв.Разбира се първо трябва да посъбереш някой и друг лев за да не останеш без фусче. Цитирай
beatle Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Много работих за тях.Но събирам за някакъв Paiste 302(не съм сигурен дали така се пише),а тези ще ги ползвам за краш или нещо такова ,щото имам свободни стойки и нямам излишна пара :green: Цитирай
Recommended Posts