AccesS Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Има магазин на Гтаг до старата консерватория ! Там е май-евтино ! Аз лично отмъкнах 16' краш - Мира - жесток звук за 120лв. еми в динакорд краната цена на 16"-ка Мира е 57 евро, което е пак същото. до седмица две ще се обзаведа с 18"-чайна мира или фурия. а и ми направи впечатление че раменцата са много добре изглеждащи,евтини(почти 3 пъти по ниска цена от тези на ямаха,рамо+холдер за хващането около 50лв),перфектни за цената си. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 и изкарват средно по половин година Цитирай
AccesS Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 и изкарват средно по половин година то при теб всичко изкарва максимум толкова изглежда не се понасяте дълго време Цитирай
bonzo Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Мадам незнам как си с математиката ,но в Ямаха "дръм центъра"рамената на Ямаха ги дават за 75лв.(и то без бой)Действително 25лв са си 25лв,ама и Ямахата си е ЯмахаПлюс това има малко повече функции. И не забравяйте какво е казал ХанСоло:"не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща". Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Аз ползвам тази марка чинели вече 2-ра година и всичко е ОК.Имам hi-hat,16"crash,20''ride & 16''china Stagg SH-regular medium & 10''splash DH-brilliant и съм сравнително доволен.Все още са здрави,предвид налагането което понасят....Любопитен факт е че фуса ми беше пукнат когато го купих от Пловдив(тъжен факт които установих чак когато ги извадих от кеиса в Сливен ) та мисълта ми беше че големината на пукнатината(около 5-6 мм) си е все същата вече 2-ра година... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Ами мен "регуларният" финиш не ме впечатли особено,но за парите - толкова ! Много харесах един 12' фус и скоро ще го отмъкна :twisted: Цитирай
beatle Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Със Stagg трябва да се внимава много-имах фус Капаци серия DH които се скапаха много,много бързо и звука беше отврат,но имам и един раид от същата серия,който не е мръднал и за парите си вади добър звук. Трябва да се гледа внимателно! :exclaim: Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Моя е SH серия т.е. по-ниската,но пък звука му е специфичен и ме кефи...даже мисля са си взема втори за отдясно Цитирай
bojo Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Който иска двете двдта на Томас Ланг, да ми дава бланки. Какви бланки? Нов съм във форума и не знам.иначе ме интересуват dvd-та !!!! Цитирай
Katsko Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 хаха:)ми то бланки се вика на празните дивидита Цитирай
Mr.Bungle Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 ми.... кво да ти кажа за евтини да оба4е се 4упят лесно доста меки а и чинелите не звучат зех си преди няколко месеца фус - 50 лв и краш за 30 лв и общо взето злее )))) Цитирай
bojo Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 хаха;)ми то бланки се вика на празните дивидита;) Ебати жаргона ! "Бланки" - Мания ! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 хаха;)ми то бланки се вика на празните дивидита;) Ебати жаргона ! "Бланки" - Мания ! Empty Disk Blank Disk ... Цитирай
shaym Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) според мен има добри продукти на Stagg ,но това са по -скъпите им серии- BM-Black metal, VB-Vintage Bronze[ Furia- Редактирано Април 20, 2006 от shaym Цитирай
AccesS Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 (Редактирано) ми.... кво да ти кажа за евтини да оба4е се 4упят лесно доста меки а и чинелите не звучат зех си преди няколко месеца фус - 50 лв и краш за 30 лв и общо взето злее )))) ммм да, най вероятно от съвсем конвейрните модели дето се харчат на сетове, които са по зле и от SH серията. е не очаквай нищо добро. @shaym MYRA Редактирано Април 20, 2006 от AccesS Цитирай
Recommended Posts