flitz Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Пичове, вие сте супер яки, утре ще пусна и от мен нещо, много се смях и забавлявах, благодарение на вас. Чест и поклон от мен Цитирай
valitchy Отговорено Април 15, 2011 Отговорено Април 15, 2011 На това Сиси-Диси му липсва само още едно нещо: започва с А и завършва на З! п.с.: много ми хареса фото-клипчето, яки сте! Цитирай
kolio Отговорено Април 15, 2011 Отговорено Април 15, 2011 На това Сиси-Диси му липсва само още едно нещо: започва с А и завършва на З! п.с.: много ми хареса фото-клипчето, яки сте! Azis & DC .... Сори, не се сдържах. Цитирай
kirilsat Отговорено Април 15, 2011 Отговорено Април 15, 2011 Здравейте! Ако сме предизвикали някакви чувства и настроения у вас, то значи се е получило! Факт е, че го направихме за кеф и непринудено. Това според мен е рецептата! Ако на теб ти доставя удоволствие, то ще се хареса и на други... Чалгата си е чалга, но нека не забряваме, че пет века сме живели в Ориента! П.П. Когато свирих навремето нямаше чалга /само Тони Дачева и Хисарския/, а чалгията означаваше съвсем друго нещо и беше забранена в музикалните училища! Цитирай
asparuh75 Отговорено Април 16, 2011 Автор Отговорено Април 16, 2011 На това Сиси-Диси му липсва само още едно нещо: започва с А и завършва на З! п.с.: много ми хареса фото-клипчето, яки сте! Ако между тези твои, "А" и "З",няма друга буква ,включи се в общото предприятие за да подсладиш още този "мармалад" Цитирай
valitchy Отговорено Април 20, 2011 Отговорено Април 20, 2011 ^ точно това имах впредвид, работя по въпроса! Цитирай
Recommended Posts