bo_yan Публикувано Април 7, 2011 Share Публикувано Април 7, 2011 Всичко друго подкарах, че и Хиперсоник, но Айвъри-то не баца. Не тръгва гадта и това е. Работи само, ако отворя DAW-а като администратор. Обаче, тогава част от другите плъгини ги няма. Ако го ъпгрейдна с Италиан Гранд, дали ще стане? Дайте плс идеи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Април 14, 2011 Share Отговорено Април 14, 2011 С какъв DAW работиш, да не е някой 64-битов? Щото айвърито (поне версията, която се досещам, че ползваш ) е 32-битова. Мисля, че поддръжка за 64-бита има от по-скоро. Подобен проблем има и с Фотошоп и плъгините - 32 битовите плъгини не работят в 64-битов Фотошоп, то затова инсталира и двете версии на Фотошоп, а ти си стартираш 32 или 64-битов Фотошоп. Виж дали си копирал самия плъгин на правилното място. На Уиндоус 7 64-бит има две директории: Program Files - за 64-битови приложение Program Files (x86) - за 32-битови приложения. Провери си в коя от двете са ти разположени VST-плъгините. Иначе аз 64-битов Уиндоус 7 имам на работата, но в момента не съм и в България, иначе като се върна и ако ми остане време може да пробвам да инсталирам айвъри да видя какви са проблемите. Аз имах такива при инсталация на Mac OS X 10.6.6, но в крайна сметка с много четене в Интернет + експериментиране с изваждане на определени файлове от ъпдейтите на официалния им сайт успях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bo_yan Отговорено Април 15, 2011 Автор Share Отговорено Април 15, 2011 Инсталирал съм Кюбейз 5.1(въздух), доколкото знам- 32 битов; имаше качен 64 бит Кюбейз, но го махнах. ОС-то е Уин 7 64 бит. Четох по форуми, че Синтъджи не са правили ъпгрейд на ВСТ плейъра от повече от година, като предлагат вместо това някакви файлове, с които да се риплейснат съществуващи стари, като решение за 64 битови платформи, а именно: Ivory.dpm и Ivory.dpm.rsr. Обаче, в моята инсталацията не съществуват стари версии на тези файлове. Ivory-то се води 1.5- сиреч, първата версия, която, според мен си е 1.0. Нямам Италиан Гранд, който се води някакъв ъпгрейд май. Пак да спомена, че в режим Администратор свири без никакви проблеми! При нормално стартиране пак се появява, но със закрит като с перде прозорец на плъгина, който трябва да хванеш и да размърдаш нагоре-надолу с мишката, че да се разкара пердето. И като най-накрая се покаже- не може нищо да се зарежда- ни презети, ни.. т.н., съответно - не свири. На твоя въпрос относно ДИР- не съм в момента на машината, на която се опитвам да го подкарам, но мисля, че имаше DLL-ли и в двете PF VST директории. Може пък да трябва да разкарам DLL-ът от PF(64) и да остане само този, който е в PFx86? TNX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts