noflip Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 аз слагам още един глас за Reaper. някой спомена Fruity по-нагоре, но не съм съгласен, че е толкова лек. също така интерфейса му поне според мен не е никак юзър френдли и ако човек е работил с доста програми преди да се сблъска с него ще трябва да предвиди и време за свикване с програмата. Цитирай
Telerig Отговорено Април 21, 2011 Отговорено Април 21, 2011 Въпрос към използващите Reaper - поддържа ли 32 bit "float point" формат? Цитирай
мегатон Отговорено Април 25, 2011 Отговорено Април 25, 2011 Tрябва ми възможно най-лекия софтуер за запис.Целта ми е да мога да мога да покарам колкото се може повече ви ес ти плъгини Ето един лек софтуер за запис energy-xt Цитирай
mixman Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 (Редактирано) REPEAR е смазващ софтуер; лек, гъвкав и на всичкото от горе - shareware! А за 32-битовия floating point съм 99%, че го поддържа. Редактирано Май 20, 2011 от mixman Цитирай
Bay Van Отговорено Май 21, 2011 Отговорено Май 21, 2011 (Редактирано) Още един глас за Reaper. Лек, бърз и много постоянен. Всеки може да го свали от сайта и да го пробва демото всъщност е пълната версия на софтуера без да бъде ограничен. След като мине демо периода само те подсеща да го купиш. Цитата от сайта на Reaper: REAPER's no-compromises 64-bit audio engine and 64-bit end-to-end signal path offer the maximum in resolution and headroom. Редактирано Май 21, 2011 от Bay Van Цитирай
vane Отговорено Май 21, 2011 Отговорено Май 21, 2011 Още един глас за Ableton Live, ако компа ти не е достатъчно бърз или не намериш стабилна версия, пробвай с предния - Ableton Live 7. Една от най-стабилните програми, масово се ползва и за живи участия (това надявам се говори само по себе си). Цитирай
Slav Отговорено Май 21, 2011 Отговорено Май 21, 2011 С две ръце за REAPER!!! Много интуитивен за работа и дава добри резултати. Лекичък е наистина, което не му пречи да е страхотна програма. Цитирай
serengeti Отговорено Май 22, 2011 Отговорено Май 22, 2011 Като стана дума за Ableton и Reaper сравнявайки звука на двете програми с една аудио карта NIAudio2DJ мпга да кажа че звука на първата е доста по смачкан и плосък някак си. Цитирай
Telerig Отговорено Юни 1, 2011 Отговорено Юни 1, 2011 На мен ми се наложи да тествам две от изброените програми в полеви условия поради факта, че на лаптопа ми изгоря едната плочка на рама и останах с 256мб рам и не искаше да подкара Cubase SX3. Така ли иначе ми трябваше за запис... Процесора е Pentium 4 на 2,8 GHz. Сложих му набързо ХР, инсталирах му Reaper и Sequoia - благодарности на колегата @Presly - не го знаех този софтуер. И двете програми работят чудесно и вършат работа. Лично аз заложих на Reaper, тъй като по-бързо се оправих в менютата и наерих почти всичко каквото ми трябваше - имайки в предвид, че и двете програми ги слагам за пръв път и трябваше бързо да се оправя. При налични свободни 128мб рам на този стар лаптоп Reaperа ползваше само около 30 мб, просвирвайки 3 трака и записвайки четвърти. Процесора се товареше на 20%, и да - поддържа 32bit FP format- установих го със сигурност Цитирай
Recommended Posts