Mephistofel Публикувано Април 13, 2006 Публикувано Април 13, 2006 Групата се събира за няколко концерта в Щатите: Цък! Специално внимание да се обърне на настоящото занимание на басиста! Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 (Редактирано) о ламьо ти, дека се скри Редактирано Април 13, 2006 от peshoy2k Цитирай
DILETANT Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Ех, няма ли да направят и едно турненце към нас грешните, които сме на изток от рая? Цитирай
docc Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Абе там пише - "североизточните щати". Каварна - и тя е на североизток! Цитирай
Glacierise Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Нема начин Че си идат по фермите после А колко ми се гледа Extreme... ех... Цитирай
Bo Yan Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Аз като мега отявлен фен съм ужасно щастлив! И съм късметлия, че съм в Бостън и утре ще си купя билет! От даскалото се заформяме сериозна агитка Даже имам един приятел от Португалия, който е фен и се казва... Нуно )))) и познайте на какво свири... Лудница... щеше ми се да имах българско знаме да го развея, ама хубаво да го развея... Ще разправям... Цитирай
Recommended Posts