musician_girl Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Въпросът ми може да ви се стори адски тъп, но какво да правя като не знам. Тъъ.., по същество: Можете ли да ми кажете какво е стърчащото нещо на грифа? Според мен е като баре, но де да знам! За какво се използва, ако не е за барето, де.. И може ли да се свири и без него? Цитирай
musician_girl Отговорено Април 5, 2011 Автор Отговорено Април 5, 2011 Мерси, много! Ще пробвам да направя импровизираното! Цитирай
Lord Shredulous Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 ...Според мен е като баре... И може ли да се свири и без него? По принцип да, но примерно за тази песен има акорди ,за които ако искаш да ги изсвириш пълни ти трябват повече пръсти, но пък можеш да cheat-ваш като свириш 4 струни от акорда само за което ти трябват 3 пръста. Цитирай
musician_girl Отговорено Април 5, 2011 Автор Отговорено Април 5, 2011 Аха, благодаря! Защото с изкуственото изкуствено баре стърчат моливи навсякъде! Цитирай
fendo Отговорено Април 5, 2011 Отговорено Април 5, 2011 Аз лично не "употребявам" капо, ами гледам да интонирам акордите така, както са ми по-удобни, но това е лош навик Цитирай
Recommended Posts