musician_girl Публикувано Април 5, 2011 Публикувано Април 5, 2011 Най - вероятно всеки е гледал новия БГ сериал по БТВ "Столичани в повече". Неговата Theme Song е много яка и динамична, поне мен ме кефи, и затова търся ноти или таблатури за китара. Доста се рових в Гугъл, но нищичко не можах да намеря освен "Лили Иванова я изпитват за нотите!" Не ми е спешно, но плс, ако някой намери да пише на ЛС или скайп: ivanailcheva1. Благодарности предварително! Цитирай
w1ck3dgam3 Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Най - вероятно всеки е гледал новия БГ сериал по БТВ "Столичани в повече". Неговата Theme Song е много яка и динамична, поне мен ме кефи, и затова търся ноти или таблатури за китара. Доста се рових в Гугъл, но нищичко не можах да намеря освен "Лили Иванова я изпитват за нотите!" Не ми е спешно, но плс, ако някой намери да пише на ЛС или скайп: ivanailcheva1. Благодарности предварително! Здрасти! Ето и мелодията от сериала Столичани в Повече: http://goo.gl/ADwZ3 Фен сайтът е мой и ще се радвам ако намериш полезни неща там Цитирай
musician_girl Отговорено Април 6, 2011 Автор Отговорено Април 6, 2011 Сайтът ти е много хубав и има много неща за сериала, но просто не е това, което търся. Благодаря, все пак! Цитирай
bo_yan Отговорено Април 7, 2011 Отговорено Април 7, 2011 Че кой ще седне да разписва на ноти музиката на някакъв сериал!? Кауза пердута, както са казали древните. Цитирай
musician_girl Отговорено Април 7, 2011 Автор Отговорено Април 7, 2011 Е, че що па не?? А и тва е само една мелодийка, не е цял албум.. Цитирай
Svanio Отговорено Април 10, 2011 Отговорено Април 10, 2011 (Редактирано) На какъв инструмент искаш да свириш мелодията? Като цяло главната мелодия е елементарна и акомпаниментът звучи доста прост. Ако ще е за китара сиг предпочиташ таблатура. А честно казано мисля, че ако седнеш и я изслушаш внимателно ще можеш да изсвириш мелодията вярно Редактирано Април 10, 2011 от buy&sell 1 Цитирай
balombi Отговорено Април 17, 2011 Отговорено Април 17, 2011 Ония ден видях рекламата и музиката верно е готина! Аз съм много куц от към ушите , но на първо чуване мелодията май е от сол минор (рискувам да приказвам групости)..... Мисля , че мелодията започава така: Ре ре ре сол сол сол си бемол ла Нека по-добрите слухари от мен да пишат - защо така се скриха Цитирай
aleksanndar1995 Отговорено Май 11, 2011 Отговорено Май 11, 2011 Направих някаква елементарна версия тук... Дано да ти ти свърши работа Цитирай
tompsi Отговорено Септември 3, 2015 Отговорено Септември 3, 2015 ||:0-5-5-5-7-8---5-5-5-8-7---4-4-4-1-0---0-0-0-4-5:|| 0-/13-12--12-11-12-12/13-12-10-8-8-7---/10-8-7---0h1p0-4p0-7-4-5 Цитирай
Recommended Posts