deadman_walking Публикувано Април 4, 2011 Share Публикувано Април 4, 2011 Здравейте. Реших да си направя един Dr.Boogey, по тази схема: http://www.4thlevelmedia.com/DrBoogeyPartsLayout.gif. На финалния етап съм в момента, но изникан един проблем: ,,клийн,, звук има, но при натискане на ключа, всякакъв звук и шум изчезват. Предполагам, че проблема е в ключа който използвам( стандартен DPDT ), a на схемата е с 3PDT. http://forum.musikding.de/cpg/albums/userpics/17258/Dr__Boogey.jpg Опитах няколко начина на свързване, но резулататът е същият или по-лош. Ако някой има идея къде може да е проблема .... моля да помогне , преди да съм си изял поялника от яд. П.П. Две малки уточнения. 1.Това ми е първия ефект който правя. И второто е, проверих всичко по схемата няколко пъти, и не открих грешки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Април 4, 2011 Share Отговорено Април 4, 2011 Биасни всичките фетове и тогава ще тръгне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Linchpin Отговорено Април 4, 2011 Share Отговорено Април 4, 2011 (Редактирано) Махни ключа за байпаса и си "оживи" ефекта, настрой си го по твой вкус, а байпаса го мисли, когато започнеш да затваряш ефекта в кутия. Врътни тримерите така, че на всички дрейнове да имаш около 1/2 Uзахр- там си близо до истината, от там нататък си го настройвай според твоите предпочитания. Лично на мене този ефект ми счупи нервите докато намеря "моите" настройки. Голяма помощ ми оказа "liquid death", който ме посъветва да започна настройките на биаса от изходното към входното стъпало- наистина става по- лесно. Успех! Редактирано Април 4, 2011 от Linchpin 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deadman_walking Отговорено Април 5, 2011 Автор Share Отговорено Април 5, 2011 Опитах се да ги настроя, и мисля че проблема е в мен, нещо не съм направил както трябва. Като допра мултицета до D крачето на j201, ми дава напрежение от 4.000 да 6.000, което се сменя непрекъснато. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts